Business Process Services

Υπηρεσίες επιχειρηματικών διαδικασιών

"It’s not about being the best, it’s about being better than you were yesterday"

Με τις Υπηρεσίες Business Process Services, σας παρέχουμε επεκτάσιμες λύσεις οι οποίες σας βοηθούν να εξορθολογήσετε τις διαδικασίες των εγγράφων σας και να βελτιώσετε το εκτυπωτικό αποτέλεσμα. Στην Γραφοτεχνική προσφέρουμε την εμπειρία μας, αναλαμβάνοντας εμείς για λογαριασμό σας τα έργα διαχείρισης εγγράφων τα οποία απαιτούν αρκετό χρόνο εργασίας, ώστε οι εργαζόμενοί σας να έχουν περισσότερο χρόνο να επικεντρωθούν στην κύρια δραστηριότητα της επιχείρησής σας και να υποστηρίξουν τη μετάβασή σας από έντυπες διαδικασίες σε πιο αποδοτικές ψηφιακές ροές εργασίας.

Ricoh Managed Sites

Η Υπηρεσία Managed Sites βοηθά να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του document outsourcing, παραμένοντας όμως στις εγκαταστάσεις σας. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι έχετε τους διαθέσιμους πόρους όταν τους χρειάζεστε, απελευθερώνοντας τους δικούς σας ανθρώπους, έτσι ώστε να επικεντρωθείτε στην κύρια δραστηριότητά σας. Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δίνοντάς σας πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία και στις βέλτιστες πρακτικές συμβουλές, που είναι πιο συναφείς με τον κλάδο σας.

Προσφέρουμε πλήρη γκάμα υψηλών και ποιοτικών υπηρεσιών εκτύπωσης, τις οποίες διαχειριζόμαστε εμείς στις εγκαταστάσεις σας, ή εάν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός, σε Εκτυπωτικό Κέντρο μας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να συνεργαστεί μαζί σας και να δημιουργήσει τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα με το περιβάλλον σας.

Επιλέξτε ανάμεσα από τα Physical, Virtual & Hybrid Print Points την κατάλληλη λύση που συγκεντρώνει και αυτοματοποιεί τις υποβολές εργασιών εκτύπωσης όλων των ειδών και μπορεί να προσφέρει μια προσωπική και διαδραστική προσέγγιση για την υποστήριξη των επιχειρηματικών σας αναγκών.

Είτε ψάχνετε έναν συνεργάτη για να χειριστείτε τη διαλογή και τη διανομή της φυσικής αλληλογραφίας σας, είτε θέλετε να αυτοματοποιήσετε και να ψηφιοποιήσετε τις διαδικασίες εισερχόμενης αλληλογραφίας σας, δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε την αλληλογραφία σας στις δικές σας εγκαταστάσεις.
 

Η υπηρεσία μας θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε τις διαδικασίες σας με βάση το χαρτί σε ψηφιακές ροές εργασίας, έτσι ώστε τα έγγραφα που χρειάζεστε να είναι εύκολο να τα βρείτε και να τα χρησιμοποιήσετε.

Ricoh Production Centres

Το Ευρωπαϊκό δίκτυο Κέντρων Παραγωγής της Ricoh είναι εδώ για να σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εξωτερικής ανάθεσης διαχείρισης εγγράφων. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για την εκτυπωτική δραστηριότητα, είτε αναζητάτε έναν έμπιστο συνεργάτη για να διαχειριστείτε τις εξειδικευμένες εκτυπώσεις σας μεγάλης κλίμακας, ή έχετε συγκεκριμένες ανάγκες ασφάλειας εγγράφων, οι ασφαλείς εγκαταστάσεις μας έχουν την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να ικανοποιήσουν τις πιο πολύπλοκες απαιτήσεις.

Η ευαίσθητη πληροφορία μπορεί να διατρέχει κίνδυνο σε οποιοδήποτε στάδιο του κύκλου ζωής της, ιδίως εάν η διαχείρισή της γίνεται σε περιβάλλον με ανεπαρκή έλεγχο του εγγράφου. Η υπηρεσία Secure Scanning and Archiving, που παρέχεται στα ασφαλή Κέντρα της Ricoh, σας προσφέρει την σιγουριά ότι οι πληροφορίες σας προστατεύονται. Η Ricoh σας παρέχει μια συνολική λύση για να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε από τη βασισμένη στο χαρτί ροή εργασίας στην ψηφιακή διαχείριση των εγγράφων, ώστε οι κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες σας να είναι εύκολες στην εύρεση, ανάκτηση και διαχείριση.

Είτε θέλετε να διεκπεραιώσετε μια μεγάλη εκτυπωτική εργασία, είτε χρειάζεστε υποστήριξη με την πλεονάζουσα εκτυπωτική παραγωγή σας, η Ricoh είναι εδώ για να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες εκτύπωσης Υψηλής Παραγωγής.

Ricoh Document Workflow Management

Η Διαχείριση Ροής Εργασίας Εγγράφου έχει έρθει για να εξορθολογίσει τις βασικές διαδικασίες που βασίζονται στα έγγραφα, τα οποία υποστηρίζουν την επιχείρησή σας. Παρέχουμε λύσεις, λογισμικό και συμβουλευτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας. Εστιάζουμε στην αυτοματοποίηση και τον μετασχηματισμό των διαδικασιών βασικών εγγράφων, έτσι ώστε να καταστούν λιγότερο απαιτητικές ως προς την απασχόληση των εργαζομένων και ταυτόχρονα πιο εύκολες στην παρακολούθηση και διαχείριση.

Τα ενιαία ad hoc στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παράγονται συχνά χωρίς μια καθορισμένη διαδικασία, καθιστώντας την αλληλογραφία δαπανηρή για την παραγωγή, χρονοβόρα στη δημιουργία και θέτοντας σε κίνδυνο παραβίασης το company branding και τις πολιτικές διακυβέρνησης. Η Υπηρεσία Ricoh Click and Post είναι μια απλή στη χρήση λύση διαχείρισης αλληλογραφίας που σας επιτρέπει να την διαχειριστείτε απευθείας από τον υπολογιστή σας. Σας παρέχει ένα εργαλείο ψηφιακής υποβολής που σας δίνει είτε άμεση πρόσβαση σε ένα από τα ασφαλή Κέντρα Παραγωγής της Ricoh, ή διευκολύνει την υποβολή στο mailroom των εγκαταστάσεών σας. Η λύση επιτρέπει τη διανομή των mails μέσω των πιο κατάλληλων καναλιών, ψηφιακού ή εκτυπωτικού και σας βοηθά να διασφαλίσετε το brand consistency και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα templates.

Οι υπηρεσίες τιμολόγησης έχουν σχεδιαστεί για οργανισμούς που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τις λογιστικές τους λειτουργίες. Η υπηρεσία σας επιτρέπει να μετατρέψετε, με το δικό σας ρυθμό, τους αγοραστές και τους προμηθευτές σας από την έντυπη Τιμολόγηση σε πιο αποδοτική Ηλεκτρονική Επεξεργασία Τιμολογίου.

"Always deliver more than expected"

Scroll to Top