Workplace Services

Αναπαραγωγή Βίντεο

Οι υπηρεσίες Managed Workplace Services είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, που βοηθούν τις εταιρείες να συνεργάζονται πέρα από τα όρια των γραφείων τους. Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή και τις προτιμώμενες συσκευές τους, οι εργαζόμενοι συλλαμβάνουν ιδέες, λαμβάνουν αποφάσεις και ολοκληρώνουν τις εργασίες τους. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χάνονται πληροφορίες και τα δεδομένα συλλέγονται με διαρθρωμένο τρόπο, παρέχοντας καλύτερη γνώση στις συζητήσεις.

Ωστόσο, εγκαταστάσεις όπως οι αίθουσες συσκέψεων συχνά δεν χρησιμοποιούνται σωστά και δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένες. Οι υπηρεσίες Managed Workplace Services μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου εργασίας σας. Είτε αναζητάτε έναν τρόπο εξορθολογισμού του προγραμματισμού των αιθουσών συσκέψεων, είτε χρειάζεται να εξοπλίσετε χώρους συσκέψεων με τεχνολογία διασκέψεων και παρουσίασης, είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε το ιδανικό περιβάλλον για την επιχείρησή σας.

Οι ομάδες συνεργάζονται χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία, όπως εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, τηλεδιασκέψεις, συστήματα αποθήκευσης στο cloud και συστήματα διαχείρισης εργασιών. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να συναντηθούν στον ίδιο εικονικό χώρο εργασίας, από όπου κι αν επιλέξουν. Όποια και αν είναι η συζήτηση, συγκεντρώνεται μαζί με σχετικές ιδέες, στοιχεία ενεργειών και αποφάσεις και αποθηκεύεται ως βάση δεδομένων γνώσης.

Από αυτή τη συσσωρευμένη γνώση και τα μεγάλα δεδομένα (big data), ένας εικονικός βοηθός μπορεί να αναλύσει, να αναζητήσει, να κάνει προτάσεις και να καθοδηγήσει την ομάδα προς έναν πιο παραγωγικό τρόπο συνεργασίας.

Αυτό σημαίνει το Intelligent Workplace / Managed Workplace Services.

Προκλήσεις παραγωγικότητας

Στον σύγχρονο κόσμο, οι εργαζόμενοι ξοδεύουν σημαντικό μέρος της ημέρας εργασίας τους σε συναντήσεις και σε συναφή καθήκοντα, αλλά πολλά από αυτά δεν είναι παραγωγικά: το ένα τρίτο του χρόνου συνάντησης δεν προσθέτει αξία και σχεδόν το 90% όλων των πληροφοριών χάνεται μόλις η συνάντηση τελειώσει. Επιπλέον, η οργάνωση των προγραμμάτων των συμμετεχόντων, η κράτηση αιθουσών συσκέψεων και η εγκατάσταση και προετοιμασία των συστημάτων τηλεδιάσκεψης παίρνει αρκετό χρόνο – πρόκειται για μικρά αλλά κουραστικά και χειροκίνητα καθήκοντα.

0 %
Average time employee spends in meetings per week
0 %
One third of meeting time is
NOT productive
0 %
Almost ALL meeting
information is lost

Meeting Room Services

Τεχνολογία και υπηρεσίες υποστήριξης για τη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων των αιθουσών συσκέψεων

Ένα ολοκληρωμένο σύνολο λύσεων για τις αίθουσες συσκέψεων που σας βοηθούν να βελτιώσετε τις διαδικασίες σας και να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της αίθουσας, δημιουργώντας ένα πιο παραγωγικό και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες σας.

Οι αίθουσες συσκέψεων της εταιρείας πρέπει να είναι παραγωγικοί χώροι όπου οι ομάδες μπορούν να μοιράζονται, να συνεργάζονται και να παρουσιάζουν εργασία και ιδέες με φαντασία και ευκολία. Αλλά συχνά, πηγαίνοντας σε μια συνάντηση βρίσκουμε την αίθουσα κατειλημμένη και χωρίς επαρκή εξοπλισμό.
Οι Υπηρεσίες Meeting Room μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τους χώρους συσκέψεων. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει αυτούς τους πολύτιμους χώρους σε περιβάλλοντα με αποτελεσματική διαχείριση που εκτοξεύουν την παραγωγικότητά σας.
Για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της χρήσης του δωματίου, παρέχουμε λογισμικό παρακολούθησης που σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τον τρόπο χρήσης των χώρων καθώς και ψηφιακή σήμανση, ώστε όλοι να γνωρίζουν πότε οι χώροι είναι κατειλημμένοι, ή διαθέσιμοι. Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε την τεχνολογία ID Card για να διαχειριστούμε την πρόσβαση στους χώρους αυτούς.
Για την βελτίωση της οργάνωσης, προσφέρουμε λογισμικό που σας επιτρέπει να ‘κλείσετε’ εύκολα αίθουσες συνεδριάσεων από την εφαρμογή του ημερολογίου σας, να διανείμετε προσκλήσεις και να δημιουργήσετε πρόγραμμα συσκέψεων, χώρους στάθμευσης και γευμάτων για τους επισκέπτες.
Και για τη βελτίωση της παραγωγικότητας της σύσκεψης, παρέχουμε, υποστηρίζουμε και συντηρούμε την τεχνολογία επικοινωνίας και παρουσίασης για να καλύψουμε κάθε προϋπολογισμό και ανάγκη.

Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη

Χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία παρακολούθησης αιθουσών, σας βοηθάμε να καθορίσετε τη βέλτιστη διάταξής τους.
Επίσης, εγκαθιστούμε λογισμικό παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο (real-time) δεδομένων για να καθορίσουμε τα τρέχοντα πρότυπα αξιοποίησης του χώρου συσκέψεων.
Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με μια σειρά τεχνολογιών επικοινωνίας και συνεργασίας, από τον εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης (UCS) και τους προβολείς, έως τους διαδραστικούς πίνακες (Intelligent Whiteboards). Παρέχουμε επίσης λογισμικό που ενσωματώνεται στις υπάρχουσες πλατφόρμες σας για να αυξήσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της σύσκεψης.
Οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης μας δείχνουν λεπτομέρειες σχετικά με την πληρότητα και τη διαθεσιμότητα των αιθουσών. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε οθόνες στους χώρους υποδοχής για να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους και χώρους συνάντησης, έτσι ώστε να είναι εύκολο να τους βρείτε. Το προσωπικό και οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν πότε χρησιμοποιείται ένα δωμάτιο και πότε θα ξεκινήσει η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση.
Σε όλη τη διάρκεια της υλοποίησης, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για τη διαχείριση έργων, υπηρεσιών και αλλαγών για να διασφαλίσουμε ότι οι εφαρμοζόμενες λύσεις παραμένουν εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις σας.

Οι Υπηρεσίες Meeting Room θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τη χρήση του χώρου συσκέψεων.
Θα σας βοηθήσουμε να:

  • Αποκτήσετε σαφέστερη εικόνα για τον τρόπο χρήσης των αιθουσών
  • Βελτιώσετε τις διαδικασίες σχετικά με το πώς οργανώνονται οι συναντήσεις
  • Βελτιώσετε την πρόσβαση στις αίθουσες συσκέψεων
  • Αυξήσετε την παραγωγικότητα με βελτιωμένη τεχνολογία επικοινωνίας και συνεργασίας
  • Ελέγξετε τα πρότυπα χρήσης για να διασφαλίσετε ότι οι εγκαταστάσεις σας θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

"Always deliver more than expected"

Scroll to Top