Communication & Collaboration Services

Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι απαραίτητη για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Οι υπάλληλοί σας πρέπει να είναι σε θέση να συνδεθούν και να συνεργαστούν γρήγορα, αποτελεσματικά μεταξύ τους, αλλά και με τους πελάτες για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας.

Η εύρεση της σωστής ισορροπίας ανάμεσα σε αυτό που θέλουν οι εργαζόμενοι (ευέλικτη εργασία, κινητικότητα) και σε ό, τι αφορά την εταιρική πολιτική (ασφάλεια, συμμόρφωση, τυποποιημένες διαδικασίες) αποτελεί πρόκληση για κάθε επιχείρηση. Τι θα συμβεί αν μόνο ένα σημείο επαφής μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις και συστήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές στον κόσμο στον χώρο εργασίας; Η Ricoh προσφέρει ένα νέο και μοναδικό τρόπο προμήθειας της τεχνολογίας που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να δουλέψουν πιο έξυπνα και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Οι Υπηρεσίες Επικοινωνίας της Ricoh προσφέρουν προσαρμοσμένες λύσεις συνεργασίας που σας βοηθούν να διευκολύνετε το διάλογο μεταξύ των υπαλλήλων, των συνεργατών και των πελατών σας.

Είτε αναζητάτε ανταλλαγή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, μια εικονική υπηρεσία βοήθειας – help desk, επαγγελματικές εγκαταστάσεις διασκέψεων ή στοχοθετημένη ψηφιακή σήμανση, μπορούμε να σχεδιάσουμε, να παραδώσουμε και να υποστηρίξουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιώσουμε την επιχείρησή σας.

Εάν θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να εργάζεστε αποδοτικότερα, οι Υπηρεσίες Intelligent Workplace της Ricoh μπορούν να σας βοηθήσουν.

Γιατί Ricoh;

Η Ricoh είναι προμηθευτής λύσεων γραφείου υψηλής ποιότητας. Συνδέοντας τις συσκευές Ricoh με A.I. εργαλεία συνεργασίας, δημιουργούμε ένα καινοτόμο τρόπο εργασίας για τους πελάτες μας εξασφαλίζοντας ότι τα συστήματα επικοινωνίας τους είναι πάντα συντονισμένα για να προσφέρουν αξία.

Smart Meeting Spaces

Βελτιώστε την παραγωγικότητα με τα Managed Meeting Spaces. Από πλήρως προσαρμοσμένες εταιρικές αίθουσες συσκέψεων, ή αίθουσες συνεδριάσεων έως έτοιμα για χρήση πακέτα χώρου συσκέψεων, έχουμε μια λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Σήμερα, περίπου το 90% όλων των πληροφοριών για τις συναντήσεις χάνονται όταν τελειώσει η συνάντηση. Επιπλέον, μόνο το 45% του συνολικού χρόνου συνάντησης είναι παραγωγικό. Θέλετε έναν πιο αποτελεσματικό και συναρπαστικό τρόπο σύνδεσης με υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως ή σε γραφεία σε όλο τον κόσμο;

Καθώς ο κόσμος της εργασίας αλλάζει, η Ricoh αναπτύσσει τις υπηρεσίες και τις λύσεις της για να εξασφαλίσει ότι εσείς και το προσωπικό σας έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε αποτελεσματικά.

Πώς να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες; Ως συνεργάτης τεχνολογίας, ο ρόλος μας είναι να δημιουργήσετε τους ψηφιακούς χώρους εργασίας του σήμερα και του αύριο, βοηθώντας σας να εντοπίσετε την τεχνολογία που θα αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό του χώρου σας.

Το κάνουμε αυτό μέσω:

  • Προσαρμοσμένου σχεδιασμού χώρου εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης της ροής εργασίας για τις διεθνείς επιχειρήσεις
  • Αξιολόγηση και ανάλυση του υφιστάμενου χώρου των γραφείων σας και των διαδικασιών εργασίας
  • Εφαρμογή μιας λύσης που δίνει στους υπαλλήλους άμεση συνεργασία σε οποιαδήποτε θέση, ανά πάσα στιγμή

Collaboration Tools

Μετατρέψτε τις συσκέψεις σας σε πολυδιάσταστη εμπειρία, όποτε οι συμμετέχοντες σας χρησιμοποιούν το ευρύ φάσμα των εργαλείων συνεργασίας της Ricoh.
Παρατηρείτε ότι το εργατικό δυναμικό σας μετακινείται συνεχώς σε συναντήσεις, επειδή δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από την τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στην επιχείρησή σας; Είναι καιρός να επιτρέψετε στους υπαλλήλους σας να εργάζονται εξ αποστάσεως ταυτόχρονα με τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Οι λύσεις που βασίζονται σε cloud καθιστούν ακόμα πιο εύκολη τη σύνδεση και τη μετατροπή των συναντήσεων σε μια εξαιρετική εμπειρία. Οδηγήστε την παραγωγικότητα και ενεργοποιήστε την ευέλικτη εργασία με εργαλεία συνεργασίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα έξοδα ταξιδιού σας μέχρι και 75%.

Με την Ricoh ως συνεργάτη σας μπορείτε να:

  • Βελτιώσετε την ικανοποίηση από την εργασία και την εμπλοκή των εργαζομένων παρέχοντας την τεχνολογία που θέλουν οι άνθρωποι προκειμένου να κάνουν καλύτερη την επαγγελματική τους ζωή
  • Αυξήσετε την παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού σας, αφαιρώντας τα εμπόδια που το συγκρατούν
  • Ενεργοποιήσετε την ευέλικτη εργασία που λειτουργεί άψογα σε οποιαδήποτε συσκευή
  • Διατηρήσετε τις πληροφορίες ασφαλείς με εργαλεία που προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας δεδομένων
  • Προσελκύσετε νέα κορυφαία ταλέντα, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή σας να παρέχετε την καλύτερη τεχνολογία για τους εργαζομένους σας

Παρέχουμε επίσης εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε οι εργαζόμενοί σας να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό και να αξιοποιούν τα μέγιστα από τη συνεργασία τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Digital Signage

Διαχειριστείτε συνολικά τις καθημερινές επικοινωνίες της εταιρείας σας μέσα από μια απλή, ασφαλή, cloud-based πλατφόρμα με λύσεις Digital Signage.
Το εύχρηστο και βασισμένο σε “σύννεφο” σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, σας επιτρέπει να:

  • Βελτιώσετε την εμπειρία των επισκεπτών, καλώντας τους καλεσμένους σας όταν φτάσουν
  • Βελτιώσετε την εσωτερική επικοινωνία σε ολόκληρο τον οργανισμό
  • Μοιραστείτε έγκαιρα τις σχετικές πληροφορίες
  • Διαχειριστείτε τα μηνύματα σε διαφορετικές τοποθεσίες από το ίδιο σύστημα
  • Βελτιώστε το εμπορικό σήμα και την εικόνα σας

Βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοί σας δεν χάνουν πάλι μια σημαντική ανακοίνωση μέσω λύσεων ψηφιακής σήμανσης που συνδέουν ένα “διασκορπισμένο” εργατικό δυναμικό και δημιουργούν μια κουλτούρα ανοιχτής επικοινωνίας

Workplace Management

Βελτιστοποιήστε τον υπάρχοντα φυσικό χώρο εργασίας των γραφείων σας, χρησιμοποιώντας συστήματα Workplace Management – διαχείρισης χώρου εργασίας που προωθούν τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

Η διαχείριση χώρου εργασίας από την Ricoh αναλύει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το γραφείο σας σε καθημερινή βάση και παρέχει λύσεις με γνώμονα τα δεδομένα που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και μειώνουν το χρόνο που αφιερώνουν οι άνθρωποι σε επαναλαμβανόμενα διοικητικά καθήκοντα.

Είτε χρειάζεστε επιτόπου, είτε απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη, οι ειδικοί μας εργάζονται μαζί σας για να σχεδιάσετε, να διαχειριστείτε και να εφαρμόσετε μια λύση που είναι η καλύτερη για την επιχείρησή σας.

Enterprise Services

Ξεκλειδώστε τη ζωτική επιχειρησιακή σας νοημοσύνη και δημιουργήστε ειδικές λύσεις στο χώρο εργασίας που οδηγούν στην παραγωγικότητα μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Επιδιώκετε να διαχειριστείτε το κόστος των ακινήτων, αλλά προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια ενιαία στρατηγική στην επιχείρησή σας; Θα θέλατε να προσφέρετε στους υπαλλήλους σας την πιο πρόσφατη τεχνολογία στο χώρο εργασίας ώστε να είναι πιο ευέλικτοι και να εργάζονται πιο παραγωγικά;

Με το ξεκλείδωμα της βασικής επιχειρησιακής ευφυΐας θα αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση του πώς τα συστήματα ΙΤ στο χώρο εργασίας και τα εργαλεία συνεργασίας θα βελτιώσουν την επαγγελματική ζωή των ανθρώπων. Η Ricoh είναι ο συνεργάτης σας όταν πρέπει να μειώσετε την απογοήτευση που προκαλείται από αναποτελεσματικό ή παρωχημένο λογισμικό και να μεγιστοποιήσετε τη χρήση όλων των χώρων της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα

Αύξηση παραγωγικότητας συσκέψεων

Λιγότερο φόρτο εργασίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις συναντήσεις - ειδικά για τους διοργανωτές. Αποτελεσματικότερη προετοιμασία, διευκόλυνση και ολοκλήρωση.

Διευκόλυνση της έγκαιρης λήψης αποφάσεων

Βοηθήστε στη λήψη αποφάσεων, τη δημιουργία αντικειμένων δράσης - action plans και την ταχύτερη ρύθμιση των προθεσμιών. Ενεργοποιήστε και παρακινήστε τους συμμετέχοντες, κάνοντας τις συναντήσεις πιο παραγωγικές.

Ενθαρρύνετε την ομαλή επικοινωνία και συνεργασία

Συνδεθείτε άμεσα με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο για να συζητήσετε ιδέες και να μοιραστείτε εικόνες χάρη στο ενσωματωμένο τηλεπικοινωνιακό σύστημα των Interactive Whiteboard. Τέρμα οι "κακές" επικοινωνίες. Μοιραστείτε τις πληροφορίες σας πριν και μετά τις συναντήσεις, έτσι ώστε κανείς να μην μένει εκτός κύκλου. Οπτικοποιήστε και παρακολουθήστε τα στοιχεία της ομάδας δράσης σε πραγματικό χρόνο.

"Always deliver more than expected"

Scroll to Top