Λύσεις για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις χρειάζονται οικονομικά αποδοτικές και εύκολα προσμαρμοζόμενες λύσεις στο χώρο εργασίας, για την άμεση επίτευξη αποτελεσμάτων. Η Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. προσφέρει προκαθορισμένες εκτυπωτικές λύσεις διαχείρισης MPS/MDS, καθώς και λύσεις επικοινωνίας που έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη ανάπτυξη, δυνατότητα επέκτασης και ευκολία χρήσης.

Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι διαθέσιμες ακόμα και μέσω κεφαλαιακής χρηματοδότησης και προγράμματα συνδρομής 3 έως 5 ετών που περιλαμβάνουν όλο το υλικό, το λογισμικό, την υποστήριξη, τη συντήρηση, τις επισκευές και τις αντικαταστάσεις του εξοπλισμού. Χωρίς απαραίτητες επενδύσεις και με ευέλικτα σχέδια πληρωμών στα μέτρα της εταιρεία σας, μπορείτε να διατηρήσετε το κόστος υπό έλεγχο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προσελκύσετε νέα υποψήφια εργασιακά ταλέντα, παρέχοντας το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον με τις βέλτιστες λύσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη:

Γρήγορη ανάπτυξη για το μέλλον

Οι λύσεις Ricoh είναι, όχι μόνο γρήγορες και εύκολες στην ανάπτυξη, αλλά προσφέρουν κλιμακούμενες πλατφόρμες που βασίζονται στο cloud και που μπορούν να αλλάξουν και να προσαρμοστούν καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.
Ως εκκίνηση, η σωστή εγκατάσταση υποδομής και διαχείρισης του χώρου εργασίας από την αρχή, μπορεί να σας γλιτώσει από πολλή σκληρή δουλειά που θα μπορούσε να απαιτηθεί στο μέλλον. Εάν είστε ήδη μια εδραιωμένη εταιρεία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναθεωρήσετε και να αναλύσετε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες προσφέροντας κατάλληλες επιλογές χρηματοδότησης που μπορούν να απελευθερώσουν τις ταμειακές σας ροές. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μια στρατηγική στο χώρο της εργασίας που θα σας κρατά ανταγωνιστική και θα σας επιτρέπει να αυξάνεστε ή να μειώνεστε ανάλογα με τις τρέχουσες επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Managed Print Services

Είτε πρόκειται για εκτυπωμένο έγγραφο, ή για ψηφιακό αρχείο, οι υπηρεσίες Managed Print Services περιστρέφονται γύρω από την ελεύθερη μετακίνηση πληροφοριών σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Όταν οι πληροφορίες έχουν γίνει προσβάσιμες και διαθέσιμες, εύκολες στην προσαρμογή, αναζητήσιμες, κατανοητές, μεταφερόμενες και να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, αυτομάτως έχετε βελτιώσει την ικανότητά σας να ικανοποιείτε τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας, να προλαμβάνετε τους ανταγωνιστές σας και να διευθύνετε την επιχείρησή σας με μεγαλύτερη οικονομία.
Εκτός από το γεγονός ότι παρωχημένες διαδικασίες καθυστερούν και τραβούν πίσω την επιχείρησή σας, οι μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης δεν σας δίνουν τον έλεγχο που πραγματικά χρειάζεστε για να εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο και να μειώσετε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της επιχείρησης.

Εύκολο να δημιουργήσετε "έξυπνες αίθουσες συσκέψεων"
Smart Meeting Spaces

Οι “έξυπνες αίθουσες συσκέψεων” παρέχουν μια εύχρηστη και εύκολη λύση για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας. Με όλο το υλικό, το λογισμικό και τα περιφερειακά που περιλαμβάνονται, καθώς η εγκατάσταση και η συνεχής υποστήριξη που παρέχεται από την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. οι χώροι συνάντησής σας θα είναι εξαιρετικά αποδοτικοί και συνεργατικοί.

Είτε θέλετε να σχεδιάσετε μια έξυπνη αίθουσα συσκέψεων, να διαμορφώσετε τον ιδανικό χώρο ή να εξερευνήσετε λύσεις ψηφιακής σήμανσης, μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα πακέτο το οποίο να είναι λειτουργικό και οικονομικό.

Αναθέστε τη διαχείριση εκτύπωσης στους ειδικούς

Απελευθερώστε το προσωπικό σας ώστε να μπορεί να εστιάσει σε αυτά που έχουν σημασία

Αποτροπή παραβιάσεων δεδομένων

Ελέγχουμε την υπηρεσία σας για τον εντοπισμό τρωτών σημείων ασφαλείας

Μειώστε το κόστος βελτιώνοντας την παρακολούθηση

Αναλύουμε τις συνήθειες εκτύπωσης σας για να βρείτε μεθόδους εξοικονόμησης

Αύξηση της βιωσιμότητας

Η βελτιστοποίηση της τεχνολογίας μειώνει την κατανάλωση αποβλήτων, ενέργειας και χαρτιού

Είστε έτοιμοι για αλλαγή;
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας
για να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας.

Scroll to Top