Production Printing Services

Οι ανάγκες εκτύπωσης των επαγγελματικών εκτυπωτικών μονάδων έχουν επεκταθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια. Όλες οι εκτυπωτικές μονάδες αναζητούν τρόπους βελτίωσης της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Οι Υπηρεσίες Εκτύπωσης Υψηλής Παραγωγής (Production Printing) της Ricoh παρέχουν προσαρμοσμένες λύσεις εκτυπωτικού εξοπλισμού, λογισμικού και διαχείρισης των εργασιών για τη βελτίωση και τη μετατροπή του περιβάλλοντος Εκτύπωσης Υψηλής Παραγωγής.
Η Ricoh προσφέρει μια σειρά από λύσεις και υπηρεσίες παραγωγής μαζί με πληροφορίες που σας βοηθούν να προσφέρετε στους πελάτες σας τις τελευταίες καινοτομίες και καλύτερες πρακτικές στον τομέα της εκτύπωσης και της επικοινωνίας marketing.

Καθώς οι τεχνολογίες εκτύπωσης και οι πρακτικές marketing εξελίσσονται, οι πελάτες σας αναζητούν καινοτόμες λύσεις που θα τους βοηθήσουν να προσωποποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να ξεχωρίσουν σε μια δυναμική αγορά. Η Ricoh είναι εδώ για να σας βοηθήσει με εξειδικευμένες λύσεις τεχνολογίας και διαχείρισης ροής εργασιών, σχεδιασμένες γύρω από την επιχείρησή σας.

Οι σύγχρονες επαγγελματικές εκτυπωτικές επιχειρήσεις πρέπει να είναι ευέλικτες και καινοτόμες για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Η Ricoh προσφέρει οικονομικά προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται στον πελάτη, για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας.

Οι υπηρεσίες επαγγελματικής εκτύπωσης Ricoh παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις που υποστηρίζουν την επέκταση της γκάμας λύσεων εξοπλισμού, υλικού και λογισμικού.
Για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, το εξατομικευμένο πρόγραμμά μας Business Driver προσφέρει στους πελάτες μας εκτυπώσεις παραγωγής με πρόσβαση σε εργαλεία και πόρους πληροφόρησης για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των επιχειρηματικών επιδόσεων.

Οι υπηρεσίες επαγγελματικής εκτύπωσης Ricoh είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να:

  • Αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυση υλικού και λογισμικού της Ricoh διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις σας είναι ευέλικτες και προσαρμόσιμες.
  • Επωφεληθείτε από την εμπειρία της Ricoh στην παραγωγή εκτύπωσης για να προσφέρετε στους πελάτες σας τις τελευταίες καινοτομίες τεχνολογίας εκτύπωσης.
  • Επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ενώ εμείς εστιάζουμε στην τεχνολογία και τη ροή εργασίας.
  • Διατηρήσετε και να ξεπεράσετε τις περιβαλλοντικές πολιτικές με φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία και διαδικασίες.

Οι ταχέως εξελισσόμενες τεχνολογίες παρουσιάζουν συνεχώς νέους τρόπους εφαρμογής. Η Ricoh παρέχει πρωτοποριακές λύσεις σε συνδυασμό με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και γνώση του κλάδου, προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη δύναμη των ψηφιακών μέσων στο έπακρο.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αξιολογήσουμε την επιχείρησή σας και στη συνέχεια να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε τις καλύτερες λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης για τις ανάγκες σας. Όπως η γκάμα Ricoh Pro που υποστηρίζει ένα πλήρες φάσμα κλιμακωτών και ευέλικτων λύσεων ροής εργασίας για τη διαχείριση της εκτύπωσης από την υποβολή εργασίας μέχρι την έξοδο. Με τη λύση του TotalFlow, το λογισμικό, οι επαγγελματικές υπηρεσίες και η εμπειρία μας συνδυάζονται σε ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης εκτύπωσης.
Η Ricoh συνεργάζεται με τους πελάτες ψηφιακής εκτύπωσης για τη δημιουργία ευέλικτων, κλιμακούμενων λύσεων που ενισχύουν την παραγωγικότητα. Παράλληλα με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, θα σας βοηθήσουμε να παραμείνετε στην κορυφή των προκλήσεων και των τάσεων του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ.
Οι πελάτες μας αποκτούν επίσης αποκλειστική πρόσβαση στο εξατομικευμένο πρόγραμμα Business Driver, το οποίο παρέχει εργαλεία και πόρους για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των επιχειρηματικών επιδόσεων.

Οι λύσεις Ricoh Digital Printer σας βοηθούν να:

  • Βελτιώσετε τις δυνατότητές σας για να προσφέρετε στους πελάτες σας την πιο πρόσφατη και την καλύτερη δυνατή καινοτομία στην τεχνολογία εκτύπωσης.
  • Εμπιστευθείτε τις επενδυτικές αποφάσεις σας με ευέλικτες, κλιμακούμενες τεχνολογικές λύσεις σχεδιασμένες γύρω από την επιχείρησή σας.
  • Ενσωματώστε την τεχνολογία σας στην επιχείρησή σας και βοηθήστε με τις ανάγκες διαχείρισης αλλαγής – change management.
  • Βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασιών ψηφιακής εκτύπωσης για να αυξήσετε την απόδοση των εργαζομένων και να εξασφαλίσετε μέγιστη κερδοφορία.

Οι υπηρεσίες άμεσης αλληλογραφίας Direct Mailer της Ricoh σας βοηθούν να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να δημιουργήσετε ουσιαστικές συνδέσεις με τους πελάτες  σας. Από τις λύσεις εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων (Variable Data) έως τις πιο πρόσφατες αποτελεσματικές διαδικασίες ροής εργασιών, σας βοηθάμε να παραμείνετε στην κορυφή των εξελίξεων.
Η Ricoh θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την τελευταία τεχνολογία άμεσης αλληλογραφίας και να δημιουργήσετε στενότερες σχέσεις με τους πελάτες σας. Ως πελάτης Ricoh Direct Mailer μπορείτε να απολαμβάνετε:

  • Πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες άμεσου ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να κατέχετε την απαραίτητη εξειδικευμένη τεχνογνωσία.
  • Αυξημένη ικανοποίηση καθώς οι πελάτες λαμβάνουν πιο στοχευμένες επικοινωνίες.
  • Πρόσβαση σε διαδικασίες υψηλής απόδοσης, ευελιξίας εξόδου και ροής εργασιών παραγωγής.
  • Ένα αξιόπιστο δίκτυο υποστήριξης που εξασφαλίζει ότι η τεχνολογία άμεσης αλληλογραφίας σας συνεχίζει να λειτουργεί με κορυφαία λειτουργικότητα.
  • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Ricoh Business Driver, μία υπηρεσία που βοηθά τους πελάτες μας στην παραγωγή εκτύπωσης και βελτιώνει συνεχώς τις δεξιότητες και τις επιχειρηματικές επιδόσεις.

Ο επαγγελματικός, γρήγορος εκτυπωτής είναι εδώ για να προσφέρει στους πελάτες την τελευταία τεχνολογία εκτύπωσης ενώ παραμένει ανταγωνιστικός. Παράλληλα με τις κορυφαίες λύσεις hardware και λογισμικού της αγοράς, η Ricoh προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τις τάσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς.

Οι υπηρεσίες Ricoh Quick Printer παρέχουν στην επιχείρησή σας:

  • Κορυφαίες ψηφιακές λύσεις υλικού και λογισμικού κατά παραγγελία.
  • Προσαρμοσμένες συμβουλές σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και ευκαιρίες διαφοροποίησης της επιχείρησής σας.
  • Πρακτικές και συμβουλές σχετικά με τις τεχνικές παραγωγής και τις εφαρμογές τους.
  • Λύσεις ροής εργασιών που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τεχνολογία εκτύπωσης Ricoh κατά παραγγελία.
  • Καινοτόμες στρατηγικές για την επιτάχυνση των πωλήσεων, ώστε να κάνετε μια γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας.
  • Ευέλικτες και προσιτές λύσεις εκτύπωσης που προσαρμόζονται καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

Προσαρμοσμένες λύσεις που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών εκτύπωσης εγγράφων και διευρύνουν τις δυνατότητές σας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για εξελισσόμενες τάσεις επικοινωνίας.

Ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων ροής εργασίας που σας βοηθά να διαχειρίζεστε και να αναλύετε επικοινωνίες πολλαπλών καναλιών και να συνδέεστε εύκολα στα δεδομένα που χρειάζεστε για να παρέχετε τις σχετικές πληροφορίες στη σωστή μορφή, την κατάλληλη στιγμή.
Οι σημερινές επιχειρήσεις έχουν εξελιχθεί μέσω ενός ταξιδιού συγχωνεύσεων και εξαγορών, γεγονός που σημαίνει ότι τα δεδομένα πελατών φιλοξενούνται σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Οι λύσεις διαχείρισης επικοινωνίας πελατών της Ricoh επιτρέπουν στους οργανισμούς να συνδέονται με τα δεδομένα που απαιτούνται για τη δημιουργία επικοινωνιών που παρέχουν σχετικές πληροφορίες με την πιο κατάλληλη μορφή, μέσω του καναλιού προτιμήσεων του πελάτη.

Η λύση παρέχει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ροής εργασίας για διαχείριση πολυκαναλικών επικοινωνιών – υιοθετώντας εξατομικευμένες, στοχοθετημένες επικοινωνίες χρησιμοποιώντας τις συμβουλές μας για Precision Marketing ή την Υπηρεσία Ανάλυσης Δεδομένων.

Ο πυρήνας της υπηρεσίας είναι η ισχυρή ανάλυση δεδομένων, η οποία σας βοηθά να συγκεντρώνετε δεδομένα από πολλαπλές πηγές για να κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας. Η συγκέντρωση δεδομένων αυξάνεται εκθετικά και τα αδόμητα δεδομένα από πηγές, όπως τα κοινωνικά μέσα, δημιουργούν μια πρόκληση. Η λύση μας σας βοηθά να αναλύετε μεγάλα ποσά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των χρηστών, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε πιο στοχοθετημένες και σχετικές επιχειρηματικές επικοινωνίες.

Η Διαχείριση Επικοινωνίας Πελατών της Ricoh, κάνει κάτι περισσότερο από απλά να ενισχύει τον τρόπο και τον τόπο ανταλλαγής πληροφοριών με τους πελάτες. Οι προσαρμοσμένες λύσεις μας θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το κόστος και τις διαδικασίες επικοινωνίας σας και να βοηθήσετε στην τήρηση των κανόνων περί συμμόρφωσης προσωπικών δεδομένων (GDPR) βελτιώνοντας παράλληλα την ικανοποίηση και τις απαντήσεις προς τους πελάτες σας.

Οι λύσεις μας θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να:

  • Ενισχύσει τις σχέσεις με τους πελάτες.
  • Αυξήσετε τη δέσμευση με τους πελάτες σας.
  • Δημιουργήσετε μια θετική εμπειρία brand name, χρήσης και υπηρεσιών.
  • Παρέχετε περισσότερες πληροφορίες για τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά των χρηστών.
  • Συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σας.

Τεχνολογία Μάρκετινγκ

Η ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων μας, σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ελέγχετε το brand name σας μέσω της κεντρικής διαχείρισης στοιχείων μάρκετινγκ και να παρέχετε σχετικές και συνεπείς επικοινωνίες μέσω των καναλιών που προτιμά το κοινό σας.

Οι σημερινές ομάδες μάρκετινγκ αντιμετωπίζουν αυξημένες προκλήσεις. Είτε διαχειρίζονται αιτήματα για υποστήριξη πωλήσεων, χειρισμό πολύπλοκων στοιχείων, καθορισμό δεδομένων πελατών ή αύξηση της χρήσης εξατομικευμένων επικοινωνιών, η Ricoh διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν.

MarcomCentral

Το MarcomCentral είναι τεχνολογία μάρκετινγκ (Software as a Service – SaaS) που βασίζεται στο cloud. Συνδυάζει τη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων, τη δυναμική προσαρμογή περιεχομένου και την ενεργοποίηση πωλήσεων σε μία εύχρηστη πλατφόρμα.

Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων μάρκετινγκ

Περιορίστε σημαντικά τις αιτήσεις δημιουργικών αιτημάτων, επιτρέποντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα προ-εγκεκριμένα στοιχεία πωλήσεων και μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας δυναμικά πρότυπα.

Διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα σημαντικά ψηφιακά αρχεία της εταιρείας σας με μια πύλη μάρκετινγκ που βασίζεται στο “σύννεφο”, η οποία σας επιτρέπει να οργανώνετε, να αποθηκεύετε και να αναζητάτε εύκολα δημιουργικά στοιχεία.

Ενεργοποίηση πωλήσεων

Ενεργοποιήστε τις ομάδες πωλήσεων με πρόσβαση σε εταιρικά μάρκετινγκ portals, για απευθείας προσωποποίηση και διανομή.

Διαχείριση εμπορικού σήματος

Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγίες της εταιρείας σας εφαρμόζονται σε κάθε στοιχείο που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον οργανισμό σας, διαχειρίζοντας παρωχημένες εικόνες, αποποιήσεις ευθυνών, λογότυπα και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη
  • Διανείμετε στοιχεία σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας.
  • Επιτρέψτε στους τελικούς χρήστες να προσαρμόζουν στοιχεία σύμφωνα με προ-εγκεκριμένα πρότυπα.
  • Επιτρέψτε στις ομάδες πωλήσεων να δημιουργούν έγγραφα πολλαπλών σελίδων ή παρουσιάσεις, όλα υπό τον έλεγχο του μάρκετινγκ - ιδανικά για προτάσεις και εξατομικευμένα φυλλάδια.
  • Διαχειριστείτε την κανονιστική συμμόρφωση σε κάθε πελάτη.
  • Βελτίωση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ που αποφέρουν αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση κόστους εργασίας.
  • Πολλαπλές επιλογές παράδοσης, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων email και κοινωνικών μέσων.
  • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά παρωχημένες εικόνες, εμπορικά σήματα, λογότυπα ή αποποιήσεις ευθύνης, κάνοντας μια μόνο ενημέρωση σε όλα τα σχετικά στοιχεία.
  • Παραγγείλετε προωθητικά αγαθά, επαγγελματικές κάρτες και πολλά άλλα με ένα βήμα.

"Always deliver more than expected"

Scroll to Top