Έναρξη Συνεργασίας MDS

H MARINE TOURS, ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών, επέλεξε την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα, για την ανανέωση και αναβάθμιση της εκτυπωτικής της υποδομής στα γραφεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση  του υφιστάμενου εξοπλισμού, με τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα RICOH, βραβευμένα για τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όσο και για την περιβαλλοντική τους “συνείδηση”. Η συγκεκριμένη λύση σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών της MARINE TOURS, βάσει αυστηρών προτύπων που τέθηκαν, κυρίως στον οικολογικό χαρακτήρα που έπρεπε να πληροί η μελέτη.

Η λύση, εκτός από τον εκτυπωτικό εξοπλισμό, συνοδεύεται από το εξελιγμένο βλαβοληπτικό λογισμικό παρακολούθησης @Remote, καθώς και από την βραβευμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης Streamline NX, η οποία αποτελεί και την καρδιά του έργου!

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, καλύπτει τεχνικώς όλα τα φωτοαντιγραφικά, πολυλειτουργικά, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format και production printers, ταχυεκτυπωτικά και συστήματα επικοινωνίας RICOH που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας «Συμβουλευτική Πώληση» που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

 

 

Scroll to Top