Εκπαίδευση

Σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο, αποτελεί σημαντική πρόκληση για τα ιδρύματα
να εξελίσσονται αρκετά γρήγορα ώστε να συμβαδίζουν με τις νέες αλλαγές.

Τα πανεπιστήμια και τα κολλέγια αντιμετωπίζουν σήμερα αυξημένη οικονομική πίεση, υψηλότερες προσδοκίες από τους σπουδαστές και το προσωπικό και μεγαλύτερο ανταγωνισμό από εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς.

Αν τα πανεπιστήμια θέλουν να προσελκύσουν τους καλύτερους υποψήφιους, η προσαρμογή στη σύγχρονη γενιά είναι απαραίτητη. Από τους υποψήφιους φοιτητές που επισκέπτονται τα πανεπιστήμια έως τους αποφοίτους που πρόκειται να εισέλθουν στο χώρο εργασίας, πρέπει να σκέπτεστε τους σπουδαστές σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι λύσεις της Ricoh για την τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούν να βοηθήσουν τα πανεπιστήμια να εμπλουτίσουν και να αναβαθμίσουν την εμπειρία που προσφέρουν στους σπουδαστές τους. Μέσα από σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, η μάθηση αποκτά άλλη διάσταση.

Οι σημερινοί φοιτητές έχουν μεγαλώσει με την ψηφιακή τεχνολογία και την πολυτέλεια των ταξιδιών. Τα υψηλότερα δίδακτρα σημαίνουν υψηλότερες προσδοκίες από τους σπουδαστές που είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ και είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από τη φήμη και μόνο ενός πανεπιστημίου.

Ομοίως και στην Δημόσια Εκπαιδεύση, οι λύσεις που διαθέτουμε και έχουμε εφαρμόσει είναι πολλές και έχουν ως γνώμονα την λειτουργικότητα, την μείωση κόστους και την ορθότερη κατανομή των πόρων, ενώ πρωοθούνται σταδιακά λύσεις υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένων απαιτήσεων. 

Παράλληλα με την επιθυμία να προσελκύσουν τους καλύτερους υποψηφίους, τα πανεπιστήμια συχνά αγωνίζονται να ενημερώνονται και για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Στη Ricoh εργαζόμαστε με πανεπιστήμια και κολέγια για να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις τους και να μειώσουμε το κόστος.

Οι λύσεις της Ricoh για την τριτοβάθμια εκπαίδευση έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εκπαίδευσης και να απευθύνονται σε σπουδαστές που αντιλαμβάνονται την τεχνολογία.

Με την ενσωμάτωση των υπηρεσιών πληροφορικής, εκτύπωσης και επικοινωνίας της Ricoh, τα πανεπιστήμια μπορούν να διευκολύνουν την τάση του Bring Your Own Device (BYOD), να μεταμορφώσουν χώρους συνεργασίας και να κάνουν τη μάθηση προσωπική, ευέλικτη και διαδραστική. Επιπρόσθετα, η Ricoh μπορεί να απλοποιήσει και να βελτιστοποιήσει τα διοικητικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών εισαγωγής στο πανεπιστήμιο (μεγάλος όγκος και διαχείριση χαρτιού), καθώς και τη διαχείριση αρχείων σπουδαστών, παρέχοντας ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Με δεκαετίες εμπειρίας και συνεργασίας με ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ολόκληρο τον κόσμο, η Ricoh μπορεί να βοηθήσει το πανεπιστήμιο σας να προσελκύσει τους καλύτερους υποψηφίους, παρέχοντας βελτιωμένες εμπειρίες στις πανεπιστημιουπόλεις από την πρώτη τους ημέρα, μέχρι να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Colaboration Spaces
Χώροι Συνεργασίας

Τα Collaboration Spaces της Ricoh είναι εξατομικευμένα εργασιακά περιβάλλοντα για την ενίσχυση της εμπειρίας των φοιτητών, επιτρέποντας στα πανεπιστήμια να προσφέρουν ένα χαλαρό περιβάλλον για ομαδική μελέτη. Σχεδιασμένο για να απευθύνεται τόσο σε φοιτητές όσο και σε προσωπικό, κάθε χώρος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες ενός πανεπιστημίου ή σχολής.

Κάθε χώρος συνεργασίας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αντιγραφής, εκτύπωσης, σάρωσης και τελικού φινιρίσματος, προσβάσιμες από οποιαδήποτε φορητή συσκευή, για να μπορούν οι φοιτητές και το προσωπικό να δουλεύουν και να εκτυπώνουν από τα δικά τους smartphones και tablet.

Mobile & On-Demand
Print Services

Ευέλικτες λύσεις εκτύπωσης για το σύγχρονο πανεπιστήμιο.

Οι υπηρεσίες Mobile Ricoh και On-Demand Print προσφέρουν στα πανεπιστήμια και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα την ευκαιρία να αναθέσουν σε τρίτους ολόκληρη ή μέρος της εκτυπωτικής τους υποδομής.

Με τους σημερινούς φοιτητές να περιμένουν όλες τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου να ενσωματωθούν με τις κινητές τους συσκευές, οι υπηρεσίες Ricoh’s Mobile & On-Demand Print προσφέρουν μια σειρά από αποδοτικές λύσεις εκτύπωσης για κινητά όπως υπηρεσίες πληρωμών, διαχείριση απομακρυσμένων εφαρμογών και βοήθεια.

"Always deliver more than expected"

Scroll to Top