Έναρξη Συνεργασίας με την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένειος Ντελακρουά

Η ΑΦΟΙ ΔΟΞΙΑΔΗ ΓΡΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε να υλοποιήσει έργο για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εκτυπωτικών μηχανών της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά.

Στα πλαίσια αναβάθμισης και αντικατάστασής του εκτυπωτικού περιβάλλοντος του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, η Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. πραγματοποίησε μελέτη και έγινε επιλογή της κατάλληλης λύσης Διαχείρισης Εκτυπωτικών Υπηρεσιών (MPS), με στόχο ο νέος εξοπλισμός RICOH να ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Η υλοποίηση του έργου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση και διατηρώντας την απρόσκοπτη λειτουργία για το Εκπαιδευτήριο. Το μεγάλης κλίμακας έργο MPS περιλάμβανε την αντικατάσταση  του υφιστάμενου εξοπλισμού με τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα έγχρωμης και ασπρόμαυρης εκτύπωσης καθώς και εκτυπωτικές μηχανές μεγάλης παραγωγής RICOH, βραβευμένα για τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αλλά και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, μία ταχέως αυξανόμενη ανάγκη.

Η λύση, εκτός από τον εκτυπωτικό εξοπλισμό, συνοδεύεται και από την λογισμική πλατφόρμα PaperCut MF κατάλληλα σχεδιασμένη για να τις ανάγκες της εκπαιδευτικής αγοράς και για περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις όπως το συγκεκριμένο.

Η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά αποτελεί ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πολύ υψηλού επιπέδου, με διεθνή ταυτότητα, το οποίο έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο των γαλλικών σχολείων του εξωτερικού.

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου και λύσεων Managed Document Services RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, προσφέρει λύσεις που απευθύνονται σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα με μία πλήρη γκάμα που αποτελείται από πολυλειτουργικά μηχανήματα, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format, production printers, audio visual συστήματα, smart lockers, λύσεις hot desking, και λογισμικά Document management. Στα πλαίσια της συμβουλευτικής προσέγγισης που ακολουθεί η εταιρεία συμβουλεύει τους πελάτες της για την βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και την μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

Scroll to Top