Έναρξη Συνεργασίας με την AstraZeneca

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετάβαση στην νέα εποχή MDS για την βιοφαρμακευτική εταιρία AstraZeneca. H AstraZeneca επέλεξε την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα, για την ανανέωση και αναβάθμιση της συνολικής εκτυπωτικής της υποδομής στα γραφεία της στο Μαρούσι και τον Ασπρόπυργο.

Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση  του υφιστάμενου εξοπλισμού με νέα, τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα RICOH, βραβευμένα για τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τον οικολογικό τους χαρακτήρα, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον, στόχος και φιλοσοφία της AstraZeneca. Η συγκεκριμένη λύση σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών της AstraZeneca, βάσει αυστηρών προτύπων που τέθηκαν, κυρίως ως προς την διαχείριση και την ασφάλεια που έπρεπε να πληροί η μελέτη.

Η λύση, εκτός από τον εκτυπωτικό εξοπλισμό, συνοδεύεται από το εξελιγμένο βλαβοληπτικό λογισμικό παρακολούθησης @Remote, καθώς και από την βραβευμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης Streamline NX, η οποία αποτελεί και την καρδιά του έργου! Μέσω της νέας υλοποίησης, ξεκλειδώνονται πολλαπλές δυνατότητες για τους χρήστες μέσα από πληθώρα νέων τεχνολογιών, σε σχέση με το προηγούμενο περιβάλλον του οργανισμού.

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, καλύπτει τεχνικώς όλα τα φωτοαντιγραφικά, πολυλειτουργικά, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format και production printers, ταχυεκτυπωτικά και συστήματα επικοινωνίας RICOH που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας «Συμβουλευτική Πώληση» που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

Scroll to Top