Έναρξη Συνεργασίας με την SEAGULL ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η SEAGULL ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε, επέλεξε την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα, για την ανανέωση και αναβάθμιση της εκτυπωτικής της υποδομής στα γραφεία και στις αποθήκες της.

Η SEAGULL ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 2006, είναι μία Διεθνής Εταιρεία Μεταφορών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις μεταφορές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων.

Η υλοποίηση του έργου περιλάμβανε την αντικατάσταση του υφιστάμενου εξοπλισμού με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα RICOH, καθώς και την ενσωμάτωσή τους στην βραβευμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης Streamline NX, η οποία αποτελεί και τον βασικό πυρήνα της λύσης.

Ο κος Παναγιώτης Μανάρας, Group IT Director της SEAGULL ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε,  αναφέρει σχετικά για τα επιπρόσθετα οφέλη του νέου έργου: «Η επιλογή της Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. για την αναβάθμιση του εκτυπωτικού μας περιβάλλοντος, στηρίχτηκε στις πολλαπλές δυνατότητες και οφέλη που προσφέρουν τα μηχανήματα της RICOH, αλλά και στην εξαιρετική συνεργασία που είχαμε κατά τη μελέτη και τον σχεδιασμό του έργου.

Ο εξοπλισμός της RICOH φημίζεται για τον οικολογικό του χαρακτήρα, κάτι το οποίο λαμβάνουμε υπόψη μας με υψηλό δείκτη βαρύτητας ως προς τη λύση και ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς το περιβάλλον.

Το έργο ήταν πολυδιάστατο και οι προκλήσεις αρκετές, καθώς η υλοποίηση αφορούσε 11 διαφορετικές κτηριακές υποδομές συμπεριλαμβάνοντας τα κεντρικά γραφεία αλλά και το σύνολο των αποθηκών μας σε Αττική και Θεσσαλονίκη συνολικής χωρητικότητας 120.000μ2.

Η συνεργασία του εξειδικευμένου προσωπικού της Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. με την ομάδα μας ήταν άρτια, τηρώντας με ποιότητα σε όλα τα στάδια, τις απαιτήσεις και τα αναλυτικά χρονοδιαγράμματα του έργου. Το αποτέλεσμα δημιούργησε ένα ομοιογενές σύνολο εκτυπωτικών πολυμηχανημάτων με γνώμονα την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών κάθε τμήματος,

Εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη γκάμα εκτυπωτικών μηχανημάτων της RICOH, μειώσαμε το πλήθος των συσκευών μας όπου αυτό ήταν εφικτό, ενώ παράλληλα τοποθετήσαμε εξειδικευμένο στιβαρό office εξοπλισμό εκεί που οι ανάγκες ήταν αυξημένες σε όγκο και ποιότητα.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν ώστε να πετύχουμε στο μέγιστο όλους τους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής: μείωση κόστους, βελτιστοποίηση καθημερινών εργασιών και ποιοτική αύξηση της παραγωγικότητας.

Τέτοιες συνεργασίες ανεβάζουν τον πήχη των υπηρεσιών και σε κάνουν να αδημονείς για την επόμενη πρόκληση. Αφοί Δοξιάδη σας ευχαριστούμε.»

Η Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, διαθέτει, προωθεί και υποστηρίζει το σύνολο της γκάμας και των λύσεων της RICOH. Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για την βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) και λύσεων σε ότι αφορά τη συνολική διαχείριση των εγγράφων τους με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βέλτιστη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

 

Scroll to Top