Έναρξη Συνεργασίας με τo Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι το αρχαιότερο και μεγαλύτερο της Ευρώπης, και το Deree αποτελεί μία από τις τρεις βαθμίδες του. Φιλοξενεί σπουδαστές από 78 χώρες, προσφέροντας καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Για την κάλυψη των αναγκών τόσο του προσωπικού, όσο και των σπουδαστών του, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος επέλεξε την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα.

Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση  του τρέχοντος εξοπλισμού, με τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα RICOH, τα οποία ενσωματώθηκαν στην υφιστάμενη λογισμική πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης PaperCut MF του Κολλεγίου.

Η λύση, εκτός από τον εκτυπωτικό εξοπλισμό, συνοδεύεται από το εξελιγμένο βλαβοληπτικό λογισμικό παρακολούθησης @Remote, ελαχιστοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο τα κόστη διαχείρισης και συντήρησης του εξοπλισμού μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών ενημέρωσης για βλάβες και αναπλήρωση αναλωσίμων “Just in Time”.

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, καλύπτει τεχνικώς όλα τα φωτοαντιγραφικά, πολυλειτουργικά, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format και production printers, ταχυεκτυπωτικά και συστήματα επικοινωνίας RICOH που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας «Συμβουλευτική Πώληση» που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

 

Scroll to Top