Η Quocirca τοποθετεί τη Ricoh παγκόσμιο ηγέτη για τις υπηρεσίες MPS για έκτη συνεχή χρονιά

Η Ricoh ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει διατηρήσει ηγετική θέση για έκτη συνεχή χρονιά στις Υπηρεσίες Managed Print Services (MPS), σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας αναλυτών Quocirca με τίτλο “Managed Print Services Landscape, 2017.” * 1 Η παγκόσμια υποδομή της Ricoh, η οποία αναφέρθηκε εδώ και πολύ καιρό ως ένας από τους βασικούς παράγοντες για την ηγετική της θέση στην αγορά της εταιρείας, έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με την έκθεση.

“Φέτος, η Ricoh συνέχισε να βελτιώνει τα διαπιστευτήριά της για να εξυπηρετήσει τον εξελισσόμενο χώρο εργασίας”, δήλωσε η Louella Fernandes, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Quocirca. “Η Quocirca αναγνώρισε την Ricoh ως ηγέτη μεταξύ των παρόχων MPS λόγω της προσπάθειας να ευθυγραμμίσει τις παγκόσμιες και περιφερειακές στρατηγικές της προκειμένου να αντιμετωπίση τις ποικίλες ανάγκες τόσο των Μεγάλων επιχειρήσεων όσο και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα κλιμακωτών υπηρεσιών, οι οποίες λειτουργούν και βασίζονται στις MPS.”

Οι προσφορές MPS της Ricoh εντάσσονται κάτω από το χαρτοφυλάκιο Ricoh MDS (Ricoh Managed Document Services), το οποίο υποστηρίζεται από πέντε περιφερειακούς τομείς MDS για την παροχή συνέχειας και ποιότητας υπηρεσιών. Η Ricoh συνεργάζεται με τους πελάτες της για να προσαρμόσει και να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες πληροφόρησης. για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες για την ασφάλεια των πληροφοριών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστος που συνδέεται με μια μη διαχειριζόμενη υποδομή εκτύπωσης.

Η έκθεση μίλησε ιδιαίτερα για την κεντρικά διαχειριζόμενη πολυλειτουργική υποδομή της Ricoh, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση check-in σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του εκτυπωτικού στόλου, τη συλλογή σημαντικών δεδομένων και την παραγωγή αναφορών για σύγκριση με δείκτες αναφοράς KPIs και SLA. Αυτή η περιεκτική, διαφανής, πολύπλευρη προσέγγιση αποτελεί χαρακτηριστική δράση εργασίας της Ricoh στον χώρο του MPS. Η Ricoh προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως Υπηρεσίες Εφαρμογών, Υπηρεσίες Επιχειρησιακών Διεργασιών, Υπηρεσίες Επικοινωνίας, Υπηρεσίες Ευφυούς Παράδοσης, Υπηρεσίες Εκμάθησης, Νομική Επεξεργασία Εγγράφων και Υπηρεσίες eDiscovery, Υπηρεσίες Υποδομής Πληροφορικής, MDS, Υπηρεσίες Εκτύπωσης Παραγωγής, Υπηρεσίες Διαχείρισης Βιωσιμότητας και Υπηρεσίες Εργασίας, για να βοηθήσουν στη διαχείριση των μοναδικών αναγκών τους.

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Quocirca έχει αναγνωρίσει την Ricoh ως ηγέτη στον χώρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτύπωσης για έκτη συνεχή χρονιά”, δήλωσε η Mona Abutaleb, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, mindSHIFT, και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια της Office Services Business Group, Ricoh Americas. “Επιπλέον, είμαστε ικανοποιημένοι που αναναγνωριστήκαμε για τις προσπάθειές μας να ευθυγραμμίσουμε καλύτερα την παγκόσμια υποδομή μας για να βοηθήσουμε τα άτομα να εργάζονται πιο έξυπνα σε όλο τον κόσμο. Οι τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιούμε και αλληλοεπιδρούμε με τις πληροφορίες στους σημερινούς ψηφιακούς χώρους εργασίας εξελίσσονται με πρωτοφανή ρυθμό. Δείχνωντας και ηγώντας το δρόμο για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν τώρα και στο μέλλον, είναι για εμάς μια αληθινή τιμή.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική MDS, το πλαίσιο παράδοσης ή το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών του MDS, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://services.ricoh.com/services/managed-document-services.

* 1 Quocirca, “MPS Market Landscape, 2017”

Σχετικά με τον Ricoh |
Η Ricoh ενδυναμώνει τους ψηφιακούς χώρους εργασίας χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες που επιτρέπουν στα άτομα να δουλέψουν πιο έξυπνα. Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Ricoh προωθεί την καινοτομία και είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης εγγράφων, υπηρεσιών πληροφορικής, υπηρεσιών επικοινωνίας, εμπορικής και βιομηχανικής εκτύπωσης, ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και βιομηχανικών συστημάτων.

Με έδρα το Τόκιο, ο Όμιλος Ricoh λειτουργεί σε περίπου 200 χώρες και περιοχές. Κατά το οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο του 2019, ο όμιλος Ricoh είχε παγκόσμιες πωλήσεις 2.013 δισ. Γιέν (περίπου 18,1 δισ. Δολάρια).

 

Scroll to Top