Η Ricoh απέσπασε βραβείο για το νέο IM C300!

Η Ricoh γιορτάζει μία ακόμα επιτυχία, κερδίζοντας το βραβείο BLI Winter Pick για το νέο έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα A4, Ricoh IM C300.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται δύο φορές το χρόνο και η BLI αναγνωρίζει κατά αυτόν τον τρόπο τον εξοπλισμό γραφείου και τα προϊόντα που σημείωσαν τα υψηλότερα ποσοστά στις εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές του Buyers Lab κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Το Ricoh IM C300 κηρύχθηκε η συσκευή που κερδίζει στην κατηγορία “ Εξαιρετικό έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Α4 για μεσαίες ομάδες εργασίας”.

Το Ricoh IM C300 αποτελεί μέρος μιας σειράς τεσσάρων νέων έγχρωμων έξυπνων πολυλειτουργικών συσκευών A4, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα Ricoh IM C300F, IM C400F και IM C400SRF. Η γκάμα αποτελεί μέρος της προσέγγισης Ricoh Dynamic Workplace Intelligence και διαθέτει την τεχνολογία Always Current της Ricoh, εξασφαλίζοντας ότι οι τεχνικές δυνατότητες των προϊόντων εξελίσσονται παράλληλα με τις απαιτήσεις των πελατών. Κάθε συσκευή ενσωματώνει το Smart Operation Panel της Ricoh, εξοπλισμένο με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή που παρέχει ταχύτερες μεταβάσεις μεταξύ των εφαρμογών και μια εύχρηστη οθόνη αφής. Οι εμπειρογνώμονες της υπηρεσίας Ricoh μπορούν να έχουν πρόσβαση εξ αποστάσεως στο Smart Panel της συσκευής για γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων, καθώς και για να πραγματοποιούν αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού.

O κ. Kaitlin Shaw, Ανώτερος Εκδότης στο Keypoint Intelligence – Labs, αναφέρει: “Η σειρά Ricoh IM C300 είναι αξεπέραστη στην κατηγορία μεσαίου όγκου έγχρωμων MFP χάρη στην εξαιρετική χρηστικότητά της και με την εντυπωσιακή απόδοση και το χαρακτηριστικό της σύνολο. Η συσκευή είναι γεμάτη με λειτουργίες που βοηθούν στη διατήρηση της παραγωγικότητας των πολυάσχολων ομάδων γραφείου. Η μεγάλη οθόνη αφής που διαθέτει, επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία έξυπνων εφαρμογών της Ricoh και να απλοποιήσουν τις ροές εργασίας και να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα. Η ποιότητα της εικόνας ήταν ένα ακόμα χαρακτηριστικό, καθώς το μοντέλο που δοκιμάστηκε έδωσε ζωντανή έγχρωμη απόδοση. Με την ολοκλήρωση όλων των δοκιμασιών, οι εργαζόμενοι στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες που ενσωματώνει το μηχάνημα σε επίπεδο διαχείρισης. Συνολικά, η σειρά Ricoh IM C300 διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι ομάδες εργασίας μιας μεσαίας επιχείρησης, από ένα έγχρωμο MFP. “

Ο Olivier Vriesendorp, Αντιπρόεδρος του Product Marketing, της Ricoh Europe, προσθέτει: “Τι ωραίος τρόπος για να ξεκινήσει το νέο έτος. Αυτό το βραβείο είναι μια περαιτέρω αναγνώριση της συνεχιζόμενης δέσμευσης, της καινοτομίας και της ηγεσίας μας στον ευφυή χώρο MFP. Η παροχή στους πελάτες μας προηγμένων, αξιόπιστων και κορυφαίων συσκευών αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας – αποτελεί επίσης βασικό στοιχείο για την ενίσχυση των ψηφιακών χώρων εργασίας. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξελιχθούν περαιτέρω μέσα στο 2020 και μετά”.

Scroll to Top