Μάσκες Προστασίας από τη RICOH!

Η RICOH χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία 3D εκτύπωσης δημιούργησε ασπίδες προσώπου για το νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται για την αντιμετώπιση του COVID-19

 

Η Ricoh στην αρχή της πανδημίας χρησιμοποίησε την καινοτόμο τεχνολογία της για να παράγει 40.000 ασπίδες προσώπου την εβδομάδα για εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, σχεδιασμένες για να βελτιώνουν την άνεση και να προσφέρουν μια επαναχρησιμοποιήσιμη λύση που μειώνει το μακροπρόθεσμο κόστος.

Με έδρα το Telford του Ηνωμένου Βασιλείου, η Ricoh βρίσκεται σε συζητήσεις με ιατρικά ιδρύματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο για τη δημιουργία κατάλληλου προστατευτικού εξοπλισμού, για τη προστασία όλων αυτών που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του COVID-19.

Η ομάδα της Ricoh χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία 3D εκτύπωσης δημιούργησε και τελειοποίησε μια “ασπίδα” προσώπου για να βελτιώσει την άνεση και  να μειώσει τη μόλυνση. Η συγκεκριμένη ασπίδα προσώπου έχει πλέον εγκριθεί για μαζική παραγωγή.

Εκτός από την προστασία που προσφέρει η ασπίδα προσώπου, μεγάλο πλεονέκτημά της είναι η άνεση που προσδίδει, καθώς υπήρχαν συνεχείς αναφορές και περιστατικά κατά τα οποία τα πρόσωπα των νοσοκόμων τραυματίζονταν και δημιουργούνταν μώλωπες από τον υπάρχοντα προστατευτικό εξοπλισμό τους.

Η Ricoh παράγει ήδη περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ασπίδες προσώπου το μήνα και έχοντας αναβαθμίσει πλήρως την παραγωγή της, κάνει διαθέσιμη την ασπίδα προσώπου της στο ευρύ κοινό με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης για χιλιάδες ανθρώπους.

Η «εκτυπωμένη» προσωπίδα σε 3D εκτυπωτή της Ricoh διαθέτει πιστοποίηση CE και είναι διαθέσιμη σε κουτιά των 50 τεμαχίων.

Παραγγείλετε τώρα τις δικές σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Scroll to Top