Το Γραφείο του Μέλλοντος!!! Connected Office!

Φέρνοντας κοντά ανθρώπους, μέρη και εμπειρίες!

Η φιλοσοφία μας είναι να ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για το σχεδιασμό, την ενσωμάτωση και την υποστήριξη των ψηφιακών χώρων εργασίας σας για να καλλιεργήσουμε τη δέσμευση των εργαζομένων σας και να σας βοηθήσουμε να φτάσετε σε νέα επίπεδα απόδοσης την επιχείρησή σας.

Μέσα από το μεγάλο χαρτοφυλάκιο λύσεων και το οικοσύστημα συμμαχιών σε θέματα εκτύπωσης, επικοινωνιών και διαχείρισης χώρου εργασίας, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμβέλεια να ανεβάσουμε τον ψηφιακό χώρο εργασίας σας σε νέο επίπεδο.

Το RICOH Spaces είναι μια πλατφόρμα βελτίωσης χώρου εργασίας που φιλοξενείται στο Cloud, σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί την επιχείρησή σας με δυνατότητες όπως κράτησης γραφείου, κράτησης χώρου, δέσμευση θέσης στάθμευσης, καθώς και πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των  χώρων εργασίας και πολλά άλλα σε πραγματικό χρόνο.

 

Μέσα από μια πλειάδα αναφορών δείτε την πραγματική χρήση των χώρων της επιχείρησης σας είτε αυτοί είναι ιδιόκτητοι είτε ενοικιαζόμενοι σε τρίτους. Αναλύστε δεδομένα με ευκολία και κατανοήστε λεπτομερώς τη χρήση των χώρων σε καθημερινή βάση αλλά και σε βάθος χρόνου.

 

 

Προβείτε σε εμπεριστατωμένες αναλύσεις χρήσης αλλά και διαθεσιμότητας και λάβετε αποφάσεις έχοντας πλήρη γνώση και αναλυτικά δεδομένα.

Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να βρουν εύκολα τους χώρους που ταιριάζουν με τις ανάγκες τους αλλά και τους επισκέπτες σας τους χώρους στους οποίους θα συνεργαστείτε μαζί τους.

Ποια είναι τα βασικά οφέλη της λύσης RICOH Spaces;

  • Έξυπνη αυτοματοποίηση: μπορεί να συνδεθεί με τα υπάρχοντα εργαλεία σας για να δημιουργήσετε μια ενιαία πηγή δεδομένων και αυτοματισμού
  • Γρήγορο & εύκολο: γρήγορη προσαρμογή στους νέους τρόπους εργασίας
  • Απλοποιήστε και βελτιώστε τη συνεργασία: βελτιώστε το τρόπο και μειώστε το κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας!

Scroll to Top