Νέo Πακέτο Υπηρεσίας Visitor Screening COVID-19

Στην εποχή του κορονοϊού που αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται γρήγορα και με αξιοπιστία.

Στην εποχή του κορονοϊού που η ιχνηλάτιση των κρουσμάτων και των επαφών τους έχει κρίσιμη σημασία.

Στην εποχή του κορονοϊού που η καταγραφή εισερχομένων σε χώρους είναι υποχρεωτική, η Ricoh παρουσιάζει μια καινοτόμο εφαρμογή PaaS για την αξιολόγηση κινδύνου και καταγραφή εισερχομένων σε οποιοδήποτε χώρο, χωρίς να χρειάζεται να επενδυθεί ούτε ένα ευρώ σε εξοπλισμό, εκτός από ένα θερμόμετρο!

Η προτεινόμενη αυτοματοποιημένη διαδικασία έρχεται να οργανώσει, αλλά και να αντικαταστήσει χειροκίνητες καταγραφές εισερχομένων / εξερχομένων επισκεπτών, κάνοντας χρήση των έξυπνων συσκευών που οι ίδιοι οι επισκέπτες ή οι εργαζόμενοί σας ήδη έχουν μαζί τους.

Με την ανάγνωση ενός QR Code δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης ενός ερωτηματολογίου αξιολόγησης κινδύνου Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχών Υγείας της χώρας. Σε περίπτωση χαμηλού προφίλ κινδύνου επιτρέπεται και καταγράφεται η είσοδος. Σε περίπτωση υψηλού προφίλ κινδύνου, ο εισερχόμενος παραπέμπεται για περαιτέρω έλεγχο και αξιολόγηση από Επαγγελματία Υγείας και αναλόγως του αποτελέσματος επιτρέπεται ή όχι η είσοδος.

Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει καταγραφή του αποτελέσματος αλλά και πλήρης εικόνα του ακριβή αριθμού προσώπων εντός συγκεκριμένου χώρου (Visitor Management) για λόγους ιχνηλάτισης αλλά και συμμόρφωσης με τους κανόνες που ορίζει η πολιτεία περί του ανωτέρου αριθμού ατόμων ανά τετραγωνικό μετρό.

Οφέλη:

  • Ανέπαφο check-in/check-out
  • Καταγραφή πληροφοριών ελέγχου υγείας
  • Αυτόματη παρακολούθηση του επιτρεπόμενου ορίου χωρητικότητας του κτιρίου
  • Self-service ή ελεγχόμενο check out
  • Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον
  • Εύκολα προσαρμόσιμη και παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα χωρίς την απαίτηση υποδομής

Το Τμήμα Pre-Sales της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινίσεις και παρουσίαση της λύσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Scroll to Top