Ανανέωση Συνεργασίας MDS

H Avis, η κορυφαία εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα , ανανέωσε τη συνεργασία της με την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα. Έπειτα από έξι χρόνια επιτυχούς συνεργασίας, η Avis εμπιστεύτηκε ξανά την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε και τα προϊόντα της RICOH για την ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού εκτύπωσης σε όλη την Ελλάδα.

Η υλοποίηση του έργου περιλάμβανε την αντικατάσταση του υφιστάμενου εξοπλισμού με τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα RICOH, καθώς και την ενσωμάτωσή τους στην βραβευμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης Streamline NX.

Βασικό συστατικό επιτυχίας και κριτήριο επιλογής και ανανέωσης της υφιστάμενης συνεργασίας αποτελεί η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα των λύσεων που προσφέρει η εταιρεία στο διαρκές μεταβαλλόμενο περιβάλλον της εποχής μας. Μία λύση που βασίζεται στην φιλοσοφία 4S της RICOH (Scalable, Secure, Sustainable, Simple).

 

Ο κος Νίκος Ιωαννίδης, Chief Operations Officer της Avis αναφέρει σχετικά με τα επιπρόσθετα οφέλη που έχει αποκομίσει η Avis τον τελευταίο χρόνο: «Η MPS/MDS συνεργασία μας με την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε μετρά 6 συναπτά έτη και την καθιστά αναπόσπαστο συνεργάτη και προμηθευτή μας στην εξελισσόμενη πορεία της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Μέσα από την κεντρική διαχείριση του εξοπλισμού από μία λογισμική πλατφόρμα όπως είναι το Streamline NX, όχι μόνο έχουμε βελτιώσει τα κόστη χρήσης του εκτυπωτικού μας συστήματος, αλλά έχουμε χρήστες που απολαμβάνουν την επιπρόσθετη αξία που προσδίδει η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, τηρώντας τα αυστηρότερα πρωτόκολλα Security και προσαρμοσμένη στο κανονιστικό πλαίσιο που διέπει το GDPR».

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, διαθέτει, προωθεί και υποστηρίζει στην ελληνική αγορά το σύνολο της γκάμας και των λύσεων της RICOH. Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για την βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) και λύσεων σε ότι αφορά τη συνολική διαχείριση των εγγράφων τους με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βέλτιστη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

 

Scroll to Top