Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. – ο 1ος Επίσημος Συνεργάτης της DocuWare στην Ελλάδα!

Πιστοί στο όραμά μας να εκπληρώνουμε τις υψηλότερες προσδοκίες των Πελατών μας, επιλέγοντας και εξελίσσοντας τα καλύτερα Προϊόντα και αναπτύσσοντας τις καλύτερες Υπηρεσίες, αλλά και αφοσιωμένοι στην αποστολή μας να βοηθούμε τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους να απλοποιούν τις καθημερινές τους διαδικασίες μέσω των επαγγελματικών λύσεων, της τεχνογνωσίας αλλά και των πρακτικών που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πιστοποίησή μας ως ο πρώτος Επίσημος Συνεργάτης της DocuWare (Authorized DocuWare Partner – ADP) στην Ελλάδα!

Με έδρα τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η DocuWare είναι ένας πάροχος λογισμικού DMS (Document Management System) για την ψηφιοποίηση, τη διαχείριση εγγράφων και την αυτοματοποίηση ροών εργασίας. Η εταιρεία υποστηρίζει πάνω από 12.000 πελάτες σε περισσότερες από 90 χώρες μέσω δικτύου 600 συνεργατών. Η Ricoh έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την DocuWare και χρησιμοποιεί το λογισμικό της τόσο εσωτερικά στις δικές της λειτουργίες όσο και με το υφιστάμενο πελατολόγιό της.

Πρόσφατα, η Ricoh ολοκλήρωσε την εξαγορά της DocuWare, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τον κορυφαίο προμηθευτή λογισμικού Content Services (ECM), ισχυροποιώντας τη θέση της ως Digital Services Provider. Η εξαγορά αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Ricoh για την ανάπτυξη και την προσφορά ιδανικών λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού (Digital Transformation) στο χώρο εργασίας.

Η παραπάνω πιστοποίηση επισφραγίζει την προσήλωση της Αφοί Δοξιάδη – Γραφοτεχνική Α.Ε. να παρέχει λύσεις αιχμής μέσω τεχνολογίας τελευταίας γενιάς και υποστήριξης των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητάς τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να δείτε σε επίδειξη demo όλες τις δυνατότητες του DocuWare!

Scroll to Top