Έναρξη Συνεργασίας με την Υδρόγειος Ασφαλιστική

H ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μία αμιγώς ιδιωτική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία  η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973 και βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών, επέλεξε την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα, για την ανανέωση και αναβάθμιση της εκτυπωτικής της υποδομής στα γραφεία της Πανελλαδικά.

Η υλοποίηση του έργου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση και διατηρώντας την απρόσκοπτη λειτουργία για τον Οργανισμό. Το μεγάλης κλίμακας έργο MDS περιελάμβανε την αντικατάσταση  του υφιστάμενου εξοπλισμού, με τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα και εκτυπωτές RICOH, βραβευμένα για τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όσο και για τον “Πράσινο – Green Eco” χαρακτήρα που διαθέτουν.

Η συγκεκριμένη λύση, εκτός από τον εκτυπωτικό εξοπλισμό, συνοδεύεται από το εξελιγμένο βλαβοληπτικό λογισμικό παρακολούθησης @Remote, καθώς και από την βραβευμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης Streamline NX, η οποία αποτελεί και την καρδιά του έργου! Μέσω της νέας υλοποίησης, ξεκλειδώνονται πολλαπλές δυνατότητες για τους χρήστες μέσα από πληθώρα νέων τεχνολογιών, σε σχέση με το προηγούμενο περιβάλλον του οργανισμού.

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, καλύπτει τεχνικώς όλα τα φωτοαντιγραφικά, πολυλειτουργικά, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format και production printers, ταχυεκτυπωτικά και συστήματα επικοινωνίας RICOH που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας «Συμβουλευτική Πώληση» που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

Scroll to Top