Η νέα σειρά ασπρόμαυρων πολυμηχανημάτων IM της RICOH είναι εδώ!

Τα νέα  ασπρόμαυρα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα της RICOH, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων για επιχειρήσεις.

Είναι γρήγορα, φιλικά προς το χρήστη και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε διάφορα γραφεία και περιβάλλοντα παραγωγής.

Κατάλληλα για οργανισμούς όλων των μεγεθών, για προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κάθε γραφείου χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την παραγωγικότητα.

Τα νέα  έξυπνα ασπρόμαυρα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα της RICOH (Intelligent Machines), η εκτύπωση είναι πιο έξυπνη, ταχύτερη και πάντα ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές ενημερώσεις.

  • Ο έξυπνος πίνακας λειτουργίας τους με διαισθητικό, εύχρηστο πίνακα αφής 10,1 ιντσών συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ροής εργασίας και ο ισχυρός επεξεργαστής Intel σας μεταφέρει γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Όλα έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και αναβαθμίσεις, χάρη στo Always Current Technology της RICOH.
  • Επωφεληθείτε από τις γρήγορες ταχύτητες σάρωσης και ένα ευρύ φάσμα επιλογών τελικής επεξεργασίας (συρραφής / δημιουργίας φυλλαδιών), όλα σχεδιασμένα για να βελτιώνουν τις καθημερινές σας εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης.
  • Με το Smart Device Connector μπορείτε να τα διαχειριστείτε χωρίς αφή και να ελέγξτε άμεσα τις λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ από συσκευές Android και iOS.
  • Εργαστείτε με ασφάλεια – ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων για διαχείριση εγγράφων με προστασία από εξωτερικούς κινδύνους

Δείτε τη νέα μας σειρά εδώ!

Scroll to Top