Έναρξη Συνεργασίας με την Κώστας Παπαέλληνας (Ελλάς) Α.Ε.Β.Ε

Η εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας (Ελλάς) Α.Ε.Β.Ε, μια Eλληνική εταιρεία, μέλος του Ελληνικο-Κυπριακού Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα, η οποία εμπορεύεται και διανέμει μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα στους τομείς της υγείας, της φροντίδας και της ομορφιάς, επέλεξε την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα, για την ανανέωση και αναβάθμιση της εκτυπωτικής της υποδομής στα γραφεία της.

Η υλοποίηση του έργου περιλάμβανε την αντικατάσταση του υφιστάμενου εξοπλισμού με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα RICOH περιβάλλοντος Office, αλλά και υψηλής παραγωγικής ικανότητας εξοπλισμού Production, καθώς και την ενσωμάτωσή τους στην βραβευμένη πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης Streamline NX, η οποία αποτελεί και την καρδιά του έργου!

Ο κος Άγγελος Παπαδημητρίου, IT Manager της Κώστας Παπαέλληνας (Ελλάς) Α.Ε.Β.Ε,  αναφέρει σχετικά για τα επιπρόσθετα οφέλη του νέου έργου: «Επιλέξαμε την εταιρία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε. λόγω των πολλαπλών δυνατοτήτων και οφελών που προσφέρουν τα μηχανήματα της RICOH αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας που είχαμε κατά τη διερεύνηση των αναγκών της εταιρίας μας.

Πρόκειται για μηχανήματα επαγγελματικής χρήσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (eco friendly).

Η proprietary εφαρμογή Streamline NX της Ricoh, προσφέρει μια ενιαία λύση με το hardware. Με την ενσωμάτωση της production μηχανής, στην εφαρμογή Streamline NX, πετύχαμε τον διαχωρισμό των εκτυπώσεων του marketing στα αντίστοιχα κέντρα κόστους.

Mε την ψηφιακή εκτύπωση της production, με μέγιστη ανάλυση (2400 x 4800dpi), την υποστήριξη βάρους χαρτιού στα 300 γραμμάρια από την βασική τροφοδοσία, μειώσαμε στο ελάχιστο την χρήση εκτυπώσεων outsourcing για τα διαφημιστικά φυλλάδια και τους καταλόγους που αποστέλλονται στους πελάτες μας, λόγω χαμηλού κόστους εκτύπωσης και εξαιρετικής ποιότητάς τους.

Τέλος, λόγω των δυνατοτήτων των office μηχανών μειώθηκαν οι μικρότερες συσκευές εκτύπωσης.»

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, διαθέτει, προωθεί και υποστηρίζει στην ελληνική αγορά το σύνολο της γκάμας και των λύσεων της RICOH. Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για την βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) και λύσεων σε ότι αφορά τη συνολική διαχείριση των εγγράφων τους με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βέλτιστη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

 

Scroll to Top