Έναρξη Συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ένας από τους εμβληματικότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας μας, ανέθεσε την προμήθεια και παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης κάλυψης εκτυπωτικών μηχανημάτων υψηλής παραγωγικότητας, στην εταιρία μας Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα.

Η υλοποίηση του έργου περιελάμβανε την αντικατάσταση  του υφιστάμενου εξοπλισμού υψηλής παραγωγικότητας, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό RICOH. Η συγκεκριμένη λύση που προτάθηκε από την εταιρία μας, μελετήθηκε και σχεδιάστηκε βάσει των αυστηρών προτύπων και αναγκών που τέθηκαν στην Διακήρυξη από το Πανεπιστήμιο ως προς τις τεχνικές δυνατότητες των μηχανημάτων αλλά και την ευελιξία και δυναμική του λογισμικού διαχείρισης. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των ροών εργασίας και εκτύπωσης, καλύφθηκαν πλήρως από την επιλογή της βραβευμένης πλατφόρμας TotalFlow, η οποία αποτελεί και τον πυρήνα της λύσης, ξεκλειδώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο δυνατότητες που δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος.

Η εταιρία μας συνεχίζει δυναμικά την ήδη επιτυχημένη της πορεία σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτό της εκπαίδευσης, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις και τεχνολογικές εξελίξεις.

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, καλύπτει τεχνικώς όλα τα φωτοαντιγραφικά, πολυλειτουργικά, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format και production printers, ταχυεκτυπωτικά και συστήματα επικοινωνίας RICOH που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας «Συμβουλευτική Πώληση» που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

Scroll to Top