Βραβείο για τη νέα σειρά IM C530!

Η bliQ Keypoint Intelligence είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός στο χώρο των εκτυπωτικών λύσεων και ασχολείται με την έρευνα και τη δημιουργία αναφορών που αφορούν τα μηχανήματα της συγκεκριμένης αγοράς. Πρόσφατα βράβευσε με το βραβείο “BLI Winter 2021 Pick Award” το νέο έγχρωμο Α4 πολυμηχάνημά μας, Ricoh IM C530.

Το BLI Picks είναι μια βράβευση η οποία γίνεται δύο φορές το χρόνο, υστέρα από εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές που γίνονται από την bliQ  Keypoint Intelligence και αναγνωρίζει  τον εξοπλισμό γραφείου και τα προϊόντα που σημείωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία τους τελευταίους έξι μήνες. Η σειρά Ricoh IM C530 ανακηρύχθηκε η νικήτρια συσκευή στην κατηγορία Outstanding A4 Color MFP for Enterprise Environments.

Η σειρά Ricoh IM C530 επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τις ροές εργασίας εκτύπωσης και τη συνολική παραγωγικότητα. Προσαρμόσιμες δυνατότητες σε συνδυασμό με μια διαισθητική εμπειρία χρήστη, εξασφαλίζουν ταχύτητες εκτύπωσης έως και 53 σελίδες ανά λεπτό με δίσκο μεγάλης χωρητικότητας που επιτρέπει την παραγωγή έως και 3.250 σελίδων χωρίς καθυστέρηση.

Η bliQ  Keypoint Intelligence βράβευσε τη σειρά Ricoh IM C530 γιατί ξεχώρισε και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία στα παρακάτω σημεία:

Εντυπωσιακή φιλικότητα προς το χρήστη: συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης, οθόνης αφής που υποστηρίζει την περιήγηση στο διαδίκτυο και προσφέρει εκτεταμένη καθοδήγηση για τη συνήθη συντήρηση και τη λειτουργία της συσκευής.

Ισχυρά εργαλεία διαχείρισης: συμπεριλαμβανομένων του Ricoh’s Device Manager NX, του Ricoh @Remote, του Ricoh RemoteConnect Support και της προαιρετικής υποστήριξης για το βραβευμένο λογισμικό διαχείρισης – Print Management –  Ricoh Streamline NX

Υποστήριξη για πολλές λύσεις, εφαρμογές και υπηρεσίες που απλοποιούν τη ροή εργασίας και την απόδοση: όπως Ricoh Smart Apps και Ricoh Always Current Technology

Η σειρά Ricoh IM C530 είναι μέρος της ήδη γνωστής προσέγγισης των έξυπνων πολυμηχανημάτων της Ricoh,  η οποία διαθέτει την υπηρεσία Ricoh Always Current Technology έτσι ώστε να διασφαλίζει ότι οι τεχνικές δυνατότητες των πολυμηχανημάτων της εξελίσσονται παράλληλα με τις απαιτήσεις των πελατών. Η σειρά Ricoh IM C530 διαθέτει και αυτή το Smart Operation Panel της Ricoh, εξοπλισμένο με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή που παρέχει ταχύτερες μεταβάσεις μεταξύ εφαρμογών και μια ομαλή, ευαίσθητη οθόνη αφής.

Η Kaitlin Shaw, Αναπληρωτής Διευθύντρια των πολυμηχανημάτων  A4 Hardware στη bliQ  Keypoint Intelligence αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το χαμηλό κόστος ανά σελίδα, είναι αυτό που προσφέρει στις επιχειρήσεις να έχουν ισχυρή απόδοση και εξαιρετική χρηστικότητα από τη σειρά Ricoh IM C530. Οι συσκευές περιλαμβάνουν μια έξυπνη οθόνη αφής που υποστηρίζει την περιήγηση στον ιστό και επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν από μια ποικιλία εφαρμογών που έχει δημιουργήσει η Ricoh έτσι ώστε να  απλοποιούν την  εργασία απευθείας από τον πίνακα ελέγχου, ενώ η ενσωμάτωση λογισμικού είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Οι διαχειριστές είναι βέβαιο ότι εκτιμούν τέτοια εξαιρετικά εργαλεία διαχείρισης συσκευών που έχουν στη διάθεσή τους, γιατί συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, η οποία είναι κρίσιμη σε πολυάσχολα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.”

Ο Harald List, Διευθυντής EMEA Product Management & Marketing, προσθέτει: “Οι πελάτες απαιτούν τις πιο ισχυρές, και ασφαλείς τεχνολογίες εκτύπωσης. Η σειρά Ricoh IM C530 είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε συνεχώς για την ικανοποίηση νέων και αναδυόμενων αναγκών παρέχοντας στους πελάτες μας, ένα συνεχώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό κόσμο. Αυτό το βραβείο αποτελεί την απόδειξη της όρεξής μας για καινοτομία, και του στόχου μας να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και την ακλόνητη δέσμευση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνεργαστούν από οπουδήποτε – Working Together Anywhere!

Δείτε τη νέα σειρά RICOH IM C530 εδώ και εδώ:

Scroll to Top