Η Ricoh λαμβάνει τρία βραβεία Buyers Lab Summer 2019

Η Ricoh γιορτάζει και πάλι την επιβράβευση της Keypoint Intelligence – Labs, αφού κέρδισε τρία βραβεία BLI Summer 2019 Pick για τιε εξαιρετικές πολυλειτουργικές συσκευές της.

Με απονομές που πραγματοποιούνται 2 φορές το χρόνο, η BLI Picks αναγνωρίζει τον εξοπλισμό γραφείου και τα προϊόντα που σημείωσαν τα υψηλότερα ποσοστά βαθμολογίας στις εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές του Buyers Lab κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Τα IM C2000 και IM C2500 της Ricoh εντυπωσίασαν στον χώρο των πολυλειτουργικών συσκευών MFP χαμηλής ή μέσης εμβέλειας με υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήστη. Το Ricoh IM 350F αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη επιλογή για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους που αναζητούν ένα ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό.

 

Τα βραβεία BLI Summer 2019 Pick συγκεκριμένα:

  • Ricoh IM C2000 – Εξαιρετική 20-ppm Color Copier MFP συσκευή
  • Ricoh IM C2500 – Εξαιρετική 25-ppm Color Copier MFP συσκευή
  • Ricoh IM 350F – Εξαιρετική MFP συσκευή για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους

Ο κ. George Mikolay, Αναπληρωτής Διευθυντής Φωτοαντιγραφικών / Παραγωγής στο Keypoint Intelligence – Labs, αναφέρει: “Η Ricoh συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις νέες μηχανές της. Τα IM C2000 και IM C2500, μαζί με το Winter 2019 Pick-winning IM C4500, φωτίζουν την εταιρία στους χώρους χαμηλού-μέσου εύρους έγχρωμων αντιγράφων. Η εμπειρία του χρήστη είναι κορυφαία, χάρη σε μια μεγάλη, έξυπνη οθόνη αφής βασισμένη στο Android που προσφέρει προσαρμοστικότητα ανά χρήστη. Η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή και οι συσκευές αυτές συνεχίζουν να αποτελούν το σημείο αναφοράς της βιομηχανίας για σάρωση μέσω της τεχνολογίας Ricoh Intelligent Scanning.”

Ο Tony Maceri, Ανώτερος Τεχνικός Τεστ στο Keypoint Intelligence – Labs αγοραστών, σχολιάζει: “Το Ricoh IM 350F είναι η καλύτερη επιλογή για ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους που αναζητούν ένα ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό που μπορούν να βασιστούν ώστε να είναι παραγωγικοί. Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση, ανταποκρίθηκε με άψογη απόδοση αξιοπιστίας και κορυφαίες ταχύτητες σάρωσης. Έρχεται στάνταρ με το Smart Operation Panel της Ricoh, που διαθέτει μια μεγάλη οθόνη Android-style, πρόγραμμα περιήγησης στο Web και τη δυνατότητα επιλογής από ένα ευρύ φάσμα έξυπνων εφαρμογών της Ricoh. Το Ricoh IM 350F ξεχωρίζει με τόσους πολλούς τρόπους και ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής στην κατηγορία του. ”

Ο Olivier Vriesendorp, Αντιπρόεδρος Marketing του Προϊόντος, Ricoh Europe, προσθέτει: “Αυτά τα βραβεία είναι η αναγνώριση της συνεχιζόμενης καινοτομίας και της ηγετικής μας θέσης στο χώρο των πολυλειτουργικών συσκευών. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες ασφαλή, αξιόπιστα και κορυφαία συστήματα που βοηθούν στην ενίσχυση των ψηφιακών χώρων εργασίας τους. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξελιχθούν στην ψηφιακή εποχή με συσκευές σχεδιασμένες να τους βοηθήσουν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.”

Scroll to Top