Η Ricoh ολοκλήρωσε την απόκτηση του DocuWare

Η Ricoh ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της DocuWare, κορυφαίου προμηθευτή λογισμικού Content Services.

Με έδρα τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το DocuWare παρέχει λογισμικό για τη διαχείριση εγγράφων και αυτοματοποίησης ροών εργασίας. Η εταιρεία υποστηρίζει πάνω από 12.000 πελάτες σε περισσότερες από 90 χώρες μέσω δικτύου 600 συνεργατών. Η Ricoh έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την DocuWare και χρησιμοποιεί το λογισμικό της τόσο εσωτερικά στις δικές της λειτουργίες όσο και με το υφιστάμενο πελατολόγιό της.

Ο David Mills, Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ricoh Company Ltd, αναφέρει: “Αυτή η συναρπαστική απόκτηση μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες περαιτέρω περιθώρια να μεγιστοποιήσουν την αξία των εγγράφων και του επιχειρηματικού τους περιεχομένου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πρόσθετες δυνατότητες για να υποστηρίξουμε νέους και υπάρχοντες πελάτες στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη ».

Η εξαγορά αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Ricoh για την ανάπτυξη της ψηφιακής προσφοράς μετασχηματισμού στο χώρο εργασίας και θα δούμε τη DocuWare να λειτουργεί ως θυγατρική της Ricoh. Επιπλέον, η Ricoh δεσμεύεται να αναπτύσσει και να ενισχύει τη DocuWare σε όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά κανάλια.

Η Ricoh ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποκτήσει το DocuWare στις 2 Ιουλίου. Η DocuWare υποστηρίχθηκε στην εξαγορά από την William Blair, εταιρεία Global Investment Banking & Asset Management.

Scroll to Top