Η Ricoh ανακηρύχτηκε ηγέτης στην υπηρεσία Managed Print Services από την Quocirca για όγδοη χρονιά

Η Ricoh χαρακτηρίστηκε ως «παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων του σύγχρονου χώρου εργασίας» και διατηρεί την ηγετική της θέση για όγδοη συνεχή χρονιά στην αγορά υπηρεσιών Managed Print Services (MPS), σύμφωνα με νέα έκθεση της εταιρείας αναλυτών Quocirca.

Στην έκθεση Managed Print Services Landscape 2019, η Quocirca σημειώνει ότι “η Ricoh διατηρεί ηγετική θέση στον τομέα του MPS, κυρίως λόγω της πολυκαναλικής στρατηγικής της και της παγκόσμιας προσέγγισής της. Έχει επανατοποθετηθεί ως παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων του σύγχρονου εργασιακού χώρου και έχει επεκτείνει την προσφορά της πέραν των παραδοσιακών MPS. ” Η έκθεση αναφέρει ότι “η παγκόσμια εμβέλεια της Ricoh και η σημαντική υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης την τοποθετούν σε ισχυρή θέση για να εξυπηρετεί μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες / περιοχές”.

Οι προσφορές MPS της Ricoh λειτουργούν υπό το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων (MDS). Η Ricoh συνεργάζεται με τους πελάτες της για την προσαρμογή και βελτιστοποίηση των διαδικασιών πληροφόρησης, για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων ασφάλειας των πληροφοριών.

Η Louella Fernandes, Διευθύντρια Έρευνας, Quocirca, αναφέρει: “Η Ricoh διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών σε συνδυασμό με ισχυρά διαπιστευτήρια τόσο σε περιβάλλοντα γραφείου όσο και σε περιβάλλον παραγωγής. Η ικανότητά της να συμπεριλαμβάνει συσκευές τρίτων κατασκευαστών στο στάδιο αξιολόγησης του MDS μέσω εργαλείων όπως το εργαλείο Environmental Sustainability, καθώς και η συντήρηση και υποστήριξη συσκευών διαφόρων προμηθευτών, την καθιστά τη βέλτιστη επιλογή για οργανισμούς που αναζητούν έναν μόνο πάροχο σε μια σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων λύσεων επεξεργασίας και υπηρεσιών πληροφορικής. Η εταιρεία έχει επίσης λανσάρει πλατφόρμες που ενσωματώνουν προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης και ροής εργασιών για την υποστήριξη του νέου ψηφιακά μετασχηματιζόμενου χώρου εργασίας και στοχεύει σε μονοψήφια ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές του cloud, της ασφάλειας και της ανάλυσης των δεσμεύσεων του MPS.

Η έκθεση επικροτεί επίσης την ικανότητα της Ricoh να εξυπηρετεί τον τομέα των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), χάρη, εν μέρει, στο δίκτυο καναλιών της και στην υπηρεσία Ricoh WorkPlace +.

Η κα. Fernandes προσθέτει: “Τα καθιερωμένα MDS της Ricoh βασίζονται σε ένα μοντέλο παγκόσμιας τυποποίησης που προσφέρει μια συνεκτική προσέγγιση στην εμπλοκή των πελατών. Η εναρμόνιση σε παγκόσμιο επίπεδο αποτέλεσε τη βάση των τελευταίων ετών, ωστόσο, η εταιρεία παρέμεινε ευέλικτη, μέσω μιας προσέγγισης που δίνει κίνητρο σε κάθε περιοχή δράσης, να δημιουργήσει λύσεις εξυπηρέτησης προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες της τοπικής αγοράς “.

Ο David Mills, Διευθύνων Σύμβουλος της Ricoh Europe, σχολιάζει: «Η αναγνώρισή της από την Quocirca ως ηγέτη σε παροχή υπηρεσιών MPS εδώ και οκτώ χρόνια αποτελεί συμπλήρωμα και απόδειξη της πελατοκεντρικής μας προσέγγισης. Η παροχή στους πελάτες μιας αξιόπιστης, ευέλικτης και ασφαλούς υπηρεσίας αποτελεί τη βάση ενός ψηφιακά ενισχυμένου εργασιακού χώρου. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε νέους και υπάρχοντες πελάτες να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή εποχή».

Scroll to Top