Νέα Βράβευση για τη Ricoh από την Keypoint Intelligence!

Φτάνοντας στο τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς, η Ricoh γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας κερδίσει δύο βραβεία Software Pick 2023 Buyers Lab (BLI)!

Η bliQ Keypoint Intelligence είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός στο χώρο των εκτυπωτικών λύσεων και ασχολείται με την έρευνα και τη δημιουργία αναφορών που αφορούν τα μηχανήματα της συγκεκριμένης αγοράς και πρόσφατα βράβευσε με δύο βραβεία “BLI 2023 Software Pick” τις λογισμικές λύσεις  RICOH Smart Integration  & RICOH Streamline NX v3.

Το RICOH Smart Integration (RSI) ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία “Outstanding MFP Workflow Technology”.

Το RSI είναι μια πλατφόρμα λύσεων / εφαρμογών   που βασίζονται στο Cloud η οποία με την εγκατάσταση της στις έξυπνες μηχανές (Intelligent Machines) της Ricoh αναβαθμίζουν τις ήδη υψηλές δυνατότητές τους, ενσωματώνοντας ροές εργασιών και εγγράφων στις καθημερινές εργασίες κάθε γραφείου. Οι εύχρηστες εφαρμογές συνδέουν πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP), προϊόντα και άλλες έξυπνες συσκευές Ricoh με δημοφιλείς υπηρεσίες Cloud τρίτων (π.χ. Microsoft OneDrive, Google Drive Docuware) έτσι ώστε σημαντικές πληροφορίες να γίνονται άμεσα προσβάσιμες απευθείας από αυτές.

Το RICOH Smart Integration διακρίθηκε σε συγκεκριμένα σημεία όπως:

  • Βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών (Business Processes) με τις συσκευές MFP της Ricoh.
  • Εξασφάλιση απρόσκοπτης ενοποίησης με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Cloud.

Το RICOH Streamline NX v3 ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία “Outstanding Fleet Management & Workflow Platform”.

Το RICOH Streamline NX v3 είναι μια ισχυρή, ενιαία αρθρωτή σουίτα που παρέχει κεντρική διαχείριση συσκευών, προηγμένη σάρωση και ασφαλή εκτύπωση.

Ακολουθεί μια προσέγγιση λύσης λογισμικής πλατφόρμας για την αντιμετώπιση αναγκών των διαδικασιών που σχετίζονται με εκτυπώσεις και ψηφιοποίηση εγγράφων.

Το RICOH Streamline NX v3 διακρίθηκε σε συγκεκριμένα σημεία όπως:

  • Την ικανότητα του παρακολούθησης και διαχείρισης πολυλειτουργικών εκτυπωτών και τις δυνατότητες αυτοματισμού του σε διαδικασίες ψηφιοποιήσης.
  • Στην ασφάλεια δεδομένων χωρίς να επηρεάζει την εμπειρία του τελικού χρήστη.

Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν την προσέγγισή μας με προτεραιότητα τον πελάτη, την όρεξη για καινοτομία και τη δέσμευσή μας για ηγετική αλλαγή που απελευθερώνει το ανθρώπινο δυναμικό μέσω της δύναμης και των ευκαιριών της τεχνολογίας.

Scroll to Top