Hello. Let’s collaborate! Αξιοποιήστε τους σύγχρονους τρόπους παρουσίασης και επικοινωνίας από απόσταση!!!

Παρέχουμε υπηρεσίες επικοινωνιών και τηλέ-διασκέψεων δίνοντας την δυνατότητα στην επιχείρησή σας να επιτύχει περισσότερα!
 

Η Ricoh διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων  που σας επιτρέπει να παρέχετε λύσεις προσαρμοσμένες στις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις.  Στην πραγματικότητα, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε διαδραστικούς πίνακες, συστήματα ενοποιημένης επικοινωνίας και προβολείς που επιτρέπουν στους οργανισμούς να συνδέονται και να συνεργάζονται. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ολοκληρωμένες λύσεις που θα βοηθήσουν στην ομαλή επικοινωνία, στη διασφάλιση της παραγωγικότητας της εργασίας και στη μείωση του κόστους.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σας βοηθήσουμε;
 

Γνωρίζουμε ότι για την επιτυχία στο σημερινό συνδεδεμένο κόσμο, η αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο λόγος που η Ricoh ανέπτυξε μια ιδιαίτερη επιχειρησιακή γραμμή αφιερωμένη στις Υπηρεσίες Επικοινωνίας – Communication ServicesΔείτε εδώ. Η εστίασή μας στη διευκόλυνση της άψογης ανταλλαγής πληροφοριών και της συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αποτελεσματικής ανταπόκρισης στις απαιτήσεις που δημιουργούνται από τα ολοένα και πιο ευέλικτα και «εν κινήσει» πρότυπα εργασίας, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εργαστούν και να συνεργαστούν. Έτσι, οι τελικοί χρήστες σας θα έχουν πρόσβαση σε ένα συνδυασμό επιλογών επικοινωνίας για να αντιμετωπίσουν τις εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις και να συνεχίσουν να κινούνται μπροστά!

Τι προσφέρουμε:
 

Διαδραστικοί Πίνακες – Interactive Whiteboards

Με μεγέθος οθόνης από 32” έως 86” ίντσες, ιδανικά για διάφορους χώρους, όλα με δυνατότητες απομακρυσμένης συνεργασίας.

 • Κάντε πιο ζωντανές, ενδιαφέρουσες και διαδικαστικές τις εταιρικές σας παρουσιάσεις.
 • Κρατήστε σημειώσεις επάνω στον Πίνακα και σώστε τη νέα έκδοση με τις σημειώσεις αυτές.
 • Συμμετέχετε με τα tablets και τα κινητά σας.
 • Επικοινωνήστε με απομακρυσμένα σημεία.
 • Πραγματοποιήστε απομακρυσμένα τις εκπαιδεύσεις και συναντήσεις σας με τα υποκαταστήματα και τους πελάτες σας, μειώνοντας τα έξοδά σας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Βιντεοπροβολείς – Projectors

Πάνω από 20 μοντέλα σε διάφορες αναλύσεις από SVGA σε WUXGA, συμπεριλαμβανομένων Short Throw και Ultra-Short Throw διαδραστικών επιλογών.

 • Πραγματοποιήστε τις παρουσιάσεις σας με τον βιντεοπροβολέα που είναι πιο κατάλληλος για τον δικό σας χώρο.
 • Παρουσιάστε με διαδραστικό τρόπο και κρατήστε σημειώσεις.
 • Αξιοποιήστε τους βιντεοπροβολείς καθέτου προβολής (short throw), οι οποίοι επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων στον παρουσιαστή και δεν απαιτούν εγκατάσταση.
Ενοποιημένα Συστήματα Επικοινωνίας – Unified Communication System

Cloud-based πλατφόρμα που προσφέρει Virtual Meeting Rooms για εύκολη και ασφαλή σύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα βίντεο.

 • Ευέλικτα conference calls με πλήρεις λειτουργίες.
 • Αποτελεσματική επικοινωνία μέσω βίντεο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
 • Μικρό σε μέγεθος – φορητότητα – εύκολη λειτουργία.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Γιατί να επιλέξετε την ΑΦΟΙ ΔΟΞΙΑΔΗ ΓΡΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.;
 

Η Ricoh είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους παίκτες τεχνολογίας και εμείς είμαστε η εταιρεία η οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας σε ότι αφορά την ποιότητα των προϊόντων, την αποδοχή της επιχείρησής σας στην αγορά, την εταιρική σχέση και τα υψηλότερα πρότυπα δεοντολογίας και ακεραιότητας. Ομοίως, το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών επικοινωνίας και συνεργασίας, διαθέτει μια μοναδική, ευέλικτη και πλούσια σειρά λύσεων για όλους τους τύπους χώρων εργασίας – όλα υπογραμμισμένα από τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την πελατοκεντρική μας προσέγγιση.

Επιθυμώντας να διευρύνουμε τους ορίζοντες συνεργασίας μας, σας καλούμε να γνωρίσετε την οικογένεια προϊόντων Ricoh Visual Communication Systems με τις νέες σειρές Διαδραστικών Πινάκων (Interactive Whiteboards), Βιντεοπροβολέων (Projectors) και Ενοποιημένων Συστημάτων Επικοινωνίας (Unified Communication System).

Μετατρέψτε την απειλή των καιρών σε ευκαιρία !!!

Καλέστε μας να συζητήσουμε τη ιδανικότερη λύση για την Εταιρεία σας !

Ας αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί!

Scroll to Top