Έναρξη Συνεργασίας MDS με την EUROXX

H EUROXX, έχει διακριθεί από την αρχή της λειτουργίας της και βρίσκεται σταθερά μεταξύ των μεγαλύτερων, ως προς το μερίδιο αγοράς, ελληνικών χρηματιστηριακών εταιρειών, προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο επενδυτικό κοινό. Η επιλογή της να επιλέξει την Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπο των Ιαπωνικών εκτυπωτικών συσκευών και λύσεων Managed Document Services της RICOH στην Ελλάδα, για την ανανέωση και αναβάθμιση της εκτυπωτικής της υποδομής στα γραφεία της Αθήνας, αποδεικνύει τη θέληση της EUROXX για σύναψη συνεργασιών παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών με διάρκεια.

Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση  του υφιστάμενου εξοπλισμού, με τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα RICOH. Η λύση ολοκληρώθηκε με τον αποκλειστικό σχεδιασμό και ενσωμάτωση της λογισμικής πλατφόρμας Streamline NX, στην τελευταία αναβαθμισμένη και βραβευμένη έκδοσή του.

Η εταιρεία Αφοί Δοξιάδη Γραφοτεχνική Α.Ε., ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των συστημάτων αυτοματισμού γραφείου RICOH στην ελληνική αγορά από το 1984, καλύπτει τεχνικώς όλα τα φωτοαντιγραφικά, πολυλειτουργικά, εκτυπωτές, fax, scanners, wide format και production printers, ταχυεκτυπωτικά και συστήματα επικοινωνίας RICOH που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας «Συμβουλευτική Πώληση» που ακολουθεί η εταιρεία, συμβουλεύει τους πελάτες της για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών υπηρεσιών (TCO Consulting) όσον αφορά την αύξηση της παραγωγικότητας, την ορθολογικότερη χρήση του εξοπλισμού και τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

Scroll to Top